Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ayatollahul Ali Khamenei: Hillary Clinton si Donald Trump arata realitatea catastrofala a Statelor Unite

Hotnews Hotnews,
 Ayatollahul Ali Khamenei: Hillary Clinton si Donald Trump arata realitatea catastrofala a Statelor Unite

Dezbaterile dintre cei doi candidati la alegerile prezidentiale americane sunt elocvente pentru situatia catastrofala din Statele Unite, a declarat miercuri liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, care a respins din nou orice negociere cu Washingtonul, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Cum s-au costumat celebritatile de Halloween: Katy Perry si Orlando Bloom au facut senzatie deghizati in Hillary Clinton si Donald Trump

In fiecare an, de Halloween, vedetele de la Hollywood reusesc sa impresioneze prin cele mai ingenioase si spectaculoase costume. Printre celebritatile care au iesit in evidenta se numara Katy Perry si Orlando Bloom, Bette Midler, Kathy Griffin, Mariah Carey cu Nick Cannon, Nina Dobrev si surorile Kardashian.

Sondaj: Hillary Clinton are un avans de doar 1% in fata lui Donald Trump

Pe Hillary Clinton si Donald Trumpii desparte un singur vot in ultimul sondaj realizat la comanda ABC News/ Washington Post, la doar o saptamana dupa ce un altul o arata pe candidata.

Alegerile prezidentiale din SUA: Donald Trump creste in sondaje, dupa ce FBI a anuntat ca va redeschide ancheta e-mailurilor trimise de Hillary Clinton

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a crescut in preferintele alegatorilor, pentru prima data in ultimele sase luni. Astfel, in contextul noii anchete demarate de FBI privind emailurile trimise de candidata democrata Hillary Clinton de pe adrese private.

Hillary Clinton, inca o lovitura: o colega de partid, care era si invitat permanent al CNN, i-a suflat o intrebare din dezbaterea cu Trump

CNN a anuntat luni ca a rupt colaborarea cu liderul democrat Donna Brazile dupa ce un email scurs in presa de Wikileaks a demonstrat ca aceasta i-a transmis lui Hillary Clinton o intrebare ce urma sa-i fie adresata in dezbaterea cu Donald Trump, transmite Fox News.

Sondaj: Hillary Clinton este cu numai 1 la suta inaintea lui Trump in campania electorala din SUA

Solidaritatea tot mai mare a republicanilor fata de Donald Trump l-a ajutat pe acesta sa se apropie la o diferenta de doar un punct procentual fata de adversara lui din Partidul Democrat, Hillary Clinton, estimeaza un sondaj Washington Post / ABC News.

Alegeri SUA: Donald Trump a trecut in sondaje in fata lui Clinton - studiu ABC News/Washington Post

Entuziasmul americanilor cu drept de vot in privinta lui Hillary Clinton a scazut de la relansarea investigatiei FBI privind emailurile, iar Donald Trump a trecut in fata in cursa pentru Casa Alba, informeaza ABC News.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton, in pozitie de atac

Cu doar o saptamana inaintea alegerilor prezidentiale, Hillary Clinton, candidata democratilor la sefia Casei Albe, incearca sa-si consolideze usorul avantaj pe care il are intr-o serie de sondaje prin lansarea unor atacuri dure la adresa rivalului sau republican, Donald Trump. in acest timp, modelul Moodys Analytics de predictie a rezultatelor alegerilor o indica pe democrata drept castigatoarea scrutinului.

Hillary Clinton, o noua lovitura din partea FBI, cu doar o saptamana inainte de alegeri: Rapoarte ce-l privesc pe Bill Clinton, facute publice

Campania pentru alegerile prezidentiale din SUA iau o turnura aproape dramatica pentru candidata democrata Hillary Clinton. Dupa ce Biroul Federal de Investigatii a anuntat pe 28 octombrie ca redeschide ancheta.

Katy Perry s-a transformat in Hillary Clinton de Halloween

Katy Perry a avut cea mai spectaculoasa transformare de Halloween in acest an. Artista a devenit Hillary Clinton pentru o seara. Iata ce aparitie incredibila a avut! .

Barack Obama critica modul in care FBI a gestionat investigatia in privinta lui Hillary Clinton: Noi nu actionam pe baza unor insinuari

Presedintele Barack Obama critica actiunea FBI de a redeschide ancheta in privinta candidatei Hillary Clinton. Este important ca investigatiile guvernamentale sa nu permita ca sugestiile sau insinuarile sa influenteze opinia publica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )