Libnet.ro
UNICEF

21:15

Azi se sarbatoresc 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane. Momentul nu va mai fi sarbatorit cu dansuri sau hore, in memoria victimelor accidentului aviatic

Antena3 Antena3,
Azi se sarbatoresc 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane. Momentul nu va mai fi sarbatorit cu dansuri sau hore, in memoria victimelor accidentului aviatic

Astazi se implinesc 155 de la Unirea Principatelor Romane. Momentul va fi sarbatorit in mai multe orase din tara, dar in mod special la Iasi unde vor participa mai multi politicieni printre care si premierul. continuă pe Antena3

Simpozion la 155 de ani de la Unirea Principatelor, organizat de Primaria Sectorului 6

Primaria Sectorului 6 in colaborare cu Muzeul Militar National Regele Ferdinand I si Inspectoratul Scolar al Sectorului 6 Bucuresti invita bucurestenii la simpozionul intitulat 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane ce va avea loc joi, incepand cu orele 10:00.

Locul in care s-a semnat Unirea Principatelor Romane, in PARAGINA. Iata povestea Hotelului Concordia

Hotelul in care s-a semnat, acum 155 de ani, Unirea Principatelor Romane, este in paragina. Distrusa de doua incendii si de muncitorii care au fost cazati aici in vremea comunismului, cladirea a mai primit o.

Unirea Principatelor Romane, evocata prin vernisari de expozitii si piese de teatru

Cei 155 de ani care se implinesc astazi, vineri, 24 ianuarie, de la Unirea Principatelor Romane, eveniment infaptuit in anul de gratie 1859, au fost sarbatoriti prin cantece si scenete la Biblioteca Judeteana Calarasi.

Cum va fi sarbatorita Unirea Principatelor Romane la Cluj

Primaria Cluj-Napoca a organiza un program special cu ocazia Unirii Principatelor Romane. Astfel, clujenii pot asista la concerte de muzica populara, la focuri de artificii si vor avea intrarea libera la patinoarul din Piata Unirii.

Unirea Principatelor Romane, prilej de sarbatoare la Muzeul de Istorie din Galati

Muzeul de Istorie Paul Paltanea din Galati pregateste o serie ampla de manifestari prilejuite de aniversarea a 75 de ani de la infiintarea sa. Cele mai multe actiuni vor avea loc la Casa Memoriala Cuza.

Spectacol cultural artistic de Ziua Principatelor Romane, la Drobeta Turnu Severin

Implinirea celor 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane este marcata astazi, 24 ianuarie, la Drobeta Turnu Severin, incepand cu ora 13. 00, in program fiind cuprinse momentele semnificative ale acestei zile, precum Hora Unirii, dar si un spectacol cultural artistic.

Colocviu la Muzeul Viticulturii si Pomiculturii: Golestii si Unirea Principatelor Romane

Joi, 23 ianuarie, la Muzeul Viticulturii si Pomiculturii Golesti, la ora 1100, in sala de conferinte, va avea loc colocviul judetean cu tema: Golestii si Unirea Principatelor Romane, eveniment dedicat aniversarii a 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Programul manifestarilor de la Satu Mare, organizate de Ziua Unirii Principatelor Romane

La Satu Mare, cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Unirea Principatelor Romane, autoritatile locale vor depune jerbe de flori la bustul lui Alexandru Ioan Cuza, dupa care se vor prinde in hora unirii. De la aceeasi ora la Colegiul National Doamna Stanca, personalitatile Unirii vor fi evocate prin discuri si recitari.

Manifestari dedicate Unirii Principatelor Romane

Unirea Principatelor Romane este sarbatorita de elevi, profesori, dar si de catre militarii si autoritatile din Bacau.

FOTO. Cum a serbat Elena Udrea Mica Unire a Principatelor Romane.

Elena Udrea a participat vineri la serbarea organizata in orasul Roman cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane. Deputatul PDL a postat pe contul de Facebook mai multe poze de la serbarea din Roman si un mesaj de La Multi Ani pentru toti romanii. Unirea de la 24 ianuarie 1859 reprezinta dovada faptului ca Romania a avut candva o elita politica a carei principala preocupare a fost binele comun si transformarea in realitate a dezideratelor tuturor romanilor. In fiecare an realizez ca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )