Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banca Transilvania a facut anuntul. Mii de clienti trebuie sa afle

Playtech Playtech,
Banca Transilvania a facut anuntul. Mii de clienti trebuie sa afle

Exista multe cauze nobile pentru care romanii sunt invitati si pot sa doneze anumite sume de bani, fie direct catre beneficiari, fie prin intermediul bancilor din Romania. Una din marile banci din Romania propune unschimb in urma unor donatii, sub forma de concurs. Banca Transilvania a facut anuntul pentru clientii sai Clientii Bancii Transilvania au . continuă pe Playtech

Wizz Air a facut anuntul neasteptat. Toti romanii trebuie sa afle

Wizz Air a anuntat discount-uri de 20% pentru zboruri din Romania spre destinatii din Grecia, Malta, Cipru, Spania si Italia. Promotia e valabila pentru toti clientii pana la ora 23:59), iar calatoriile pot avea loc la orice data. De asemenea, compania informeaza ca rezervarile se pot face pe wizzair. com sau prin aplicatia de mobil WIZZ.

Anunt de la Banca Transilvania pentru toti romanii: se intampla chiar azi si nu poti rata

Banca Transilvania a venit cu o veste exceptionala pentru mii de romani. E ca de Black Friday, dar pentru sistemul bancar. La inceput de iunie, Banca Transilvania a pus la dispozitia clientilor.

Monica Anisie a facut anuntul asteptat de toata lumea. in ce conditii va reincepe scoala: Copilul trebuie sa invete in orice situatie

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a dezvaluit in cursul zilei de luni in ce conditii vor reveni copiii la scoala din septembrie. Aceasta a abordat trei variante, iar cea castigatoare va fi adoptata in cel mai scurt timp, dupa ce se va consulta cu Ministerul Sanatatii. in ce conditii se va reveni la scoala online Ministrul .

SIF3 renunta la procesul in care solicita constatarea concertarii Grupului Fratila si Grupului Banca Transilvania - SIF2

SIF Transilvania SIF3) a renuntat la un proces din 2018 prin care a solicitat instantei, intre altele, sa oblige Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) sa emita o decizie de constatare a actiunii concertate in raport cu SIF3 a Grupului Fratila si a Grupului Banca Transilvania - SIF Moldova, potrivit unui raport al SIF-ului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei. Mihai Bobonete a facut anuntul trist

Indragitul actor Mihai Bobonete a facut anuntul trist! Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei Filmarile pentru seriale au fost sistate in martie, odata cu decretarea starii de urgenta. Printre productiile afectate s-a numarat si Las Fierbinti, lucru care a .

Cati bani va primi Romania de la Bruxelles. Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis vine cu precizari despre discutiile purtate recent la Bruxelles. Cu ce suma impresionanta a venit acasa seful statului? Proiectele europene bat la usa. Anunt Klaus Iohannis: Cati bani va primi Romania de la Bruxelles? Romania a obtinut o suma impresionanta pentru proiectele europene, a anuntat recent Klaus Iohannis. Este vorba despre 7. 9 miliarde .

Bianca Dragusanu, decizie surprinzatoare. A facut anuntul cel mare

In urma cu patru luni, Bianca Dragusanu aparea la Teo Show in lacrimi, afirmand ca relatia cu Alex Bodi s-a incheiat. Anterior, cei doi divortasera dupa un lung sir de despartiri si reconcilieri. De o perioada, apele intre cei doi s-au linistit, iar din declaratiile blondinei pare ca asa vor si ramane, caci are planuri .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )