Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat care a TRAS iN TEAPA trei copii a fost ELIBERAT din inchisoare. Motivul HALUCINANT

B1 B1,
Un barbat care a TRAS iN TEAPA trei copii a fost ELIBERAT din inchisoare. Motivul HALUCINANT

Un barbat care a fost condamnat laa inchisoare pe viata, dupa ce a ucis trei copii pe care ii avea in grija cat mama lor era la munca, a fost eliberat conditionat dupa 45 de ani. in1973, David. continuă pe B1

Monstrul din Worcester, un barbat care a tras n teapa trei copii n anii '70, urmeaza sa fie eliberat din nchisoare

Un babysitter care a fost condamnat in anii '70 pentru uciderea a trei copii, dupa ce i-a infipt in gardul gradinii ca in niste tepuse, ar urma sa fie eliberat, relateaza BBC.

Cazul bebelusilor infectati la Maternitatea Giulesti: Alti trei copii au fost internati la Spitalul Grigore Alexandrescu

Alti trei nou-nascuti de la Maternitatea Giulesti au fost internati la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala cu suspiciune de infectie cu stafilococ auriu. La acest moment, sunt spitalizati 15 copii, potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru.

Disparitia MISTERIOASA a omului de stiinta care a creat primii copii modificati genetic. Unde a disparut Frankenstein din China (VIDEO)

Omul de stiinta care a creat primii copii modificati genetic este de dat disparut. He Jiankui, alias Frankensteindin China, nu a mai fost vazut de cand a recunoscut ca a folosit cu succes un instru.

VIDEO Protestele vestelor galbene. Barbat care ar fi ncercat sa jefuiasca un magazin, lovit brutal cu bastoanele si picioarele de catre politistii francezi, desi acesta era deja la pamnt

O inregistrare video in care un barbat este batut cu bestialitate de catre politistii francezi, in timpul protestelor vestelor galbene, a devenit virala pe Facebook si pe Twitter, relateaza Liberation.

Grav accident pe Autostrada Soarelui: Trei persoane, printre care si un copil, au fost ranite

Grav accident pe Autostrada Soarelui. Trei oameni, printre care si un copil, au fost raniti, dupa ce doua masini s-au ciocnit. O fetita de patru ani s-a ales cu traumatism cranio-cerebral in urma.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )