Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un barbat a murit intr-o statie de metrou din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Un barbat a murit intr-o statie de metrou din Bucuresti

Un barbat in varsta de 64 de ani a murit, marti, in statia de metrou Eroilor din Bucuresti, dupa ce a facut un stop cardio-respirator . continuă pe România Liberă

Alerta cu bomba la o statie de metrou din Sofia

Statia de metrou Beli Dunav din Sofia a fost evacuata dupa o alerta cu bomba marti dimineata. La fata locului se afla mai multe echipaje de politie, scrie novinite. com. Biroul de presa al Ministerului de.

Inspectie de urgenta la liniile de metrou din Washington

Toate liniile de metrou din Washington vor fi inchise de marti seara pana joi dimineata, pentru a se efectua o inspectie de siguranta a echipamentelor electrice amenintate de riscul unui incendiu, a anuntat agentia care gestioneaza reteaua de transport subteran din capitala Statelor Unite, citata de AFP.

Doi romani au murit intr-un accident rutier produs in Turcia. Alte 14 persoane ranite au fost transportate la spital

Doi cetateni romani au murit intr-un accident rutier, produs in Turcia, intr-o zona situata intre localitatile Manavgat si Akseki. Turistii se aflau intr-un microbuz care a fost implicat in accident. Oficialii ministerului Afacerilor Externe arata ca ceilalti pasageri din autovehicul 14 romani) au fost transportati la spitalele din zona pentru ingrijiri medicale.

Posta extinde parteneriatul cu eMAG: Clientii retailerului online vor putea sa-si ridice coletele in sase oficii postale din Bucuresti

Clientii retailerului online eMAG vor putea, incepand cu luna aprilie din acest an, sa-si ridice personal produsele comandate din sase oficii postale din Bucuresti, a anuntat marti Posta Romana. Noile puncte de livrare postale din Capitala vor acoperi zonele: Tineretului, Unirii, Piata Sudului, Titan, Dristor si Obor. Este vorba despre OP 44, 46, 61, 72, 77 si 79. In faza pilot a proiectului cu eMAG, demarata la mijlocul anului trecut, Posta Romana a inceput livrarea coletelor retailerului la Oficiul Postal Buzau 7 si la Oficiul Postal Targoviste 4.

Antenele parasesc sediul din Bucuresti - Ploiesti pana pe 25 martie. Romexpo - sediu temporar

Sediul Antenelor din Bucuresti - Ploiesti va fi mutat total pana pe 25 martie, cand se va face predarea cladirii. Turnul din strada Garlei a fost deja golit, iar predarea lui, potrivit informatiilor Paginademedia. ro, se va face in urmatoarele zile, pe 17 martie.

Arestari in cazul celor doi evadati de o sectie de politie din Bucuresti. Sotia lui Tulli Renato a ajuns dupa gratii

Dupa aproape o zi de audieri, sotia lui Tulli Renato, unul dintre cei doi barbati care au evadat, duminica trecuta, de la o sectie de politie din Bucuresti, a fost arestata, vineri seara, pentru 30 de zile, pentru inlesnirea evadarii. Femeia este acuzata ca si-a ascuns sotul timp de patru zile.

Ce ironie! Cine era barbatul care a murit la statia de metrou Eroilor din Bucuresti

Un angajat de la Metrorex a murit la metrou, cu o zi inainte de pensionare. Tragedia a avut loc la statia Eroilor, marti dimineata. Barbatul de 64 de ani a suferit un stop cardio-respirator. Omului i s-a.

FOTO. Avertisment: Metroul din Bucuresti trebuie construit prin inghetarea pamantului

Tehnologia utilizata in zona Eroilor de constructorul Magistralei 5 este gresita, considera inginerul Florea Neagu, cel care la finele anilor 1970 a construit statia de metrou Titan, intr-un teren nisipos si umed, printr-o metoda care ii apartine.

Scandalul E-Coli. Doi copii din Arges si doi din Fetesti, trimisi la spitalele din Bucuresti

Doi copii cu probleme digestive au fost transferati in ultimele 24 de ore de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, Alti doi, de aceasta data din Fetesti, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU), au fost internati vineri seara in Sectia de nefrologie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curi .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )