Libnet.ro
UNICEF

23:15

Baronul de Braila, saltat de DNA. Un nou dosar de coruptie pentru Bunea Stancu. Prejudiciul, 3 milioane euro

Antena3 Antena3,
Baronul de Braila, saltat de DNA. Un nou dosar de coruptie pentru Bunea Stancu. Prejudiciul, 3 milioane euro

Update 11. 40 - Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost dus la audieri la DNA Galati, dupa ce procurorii au facut perchezitii la domiciliul acestuia si la sediul institutiei pe. continuă pe Antena3

Baronul de Braila, saltat de DNA, intr-un nou dosar de coruptie cu prejudiciul de 3 milioane euro. Cat de bogat este Bunea Stancu

Update 13. 05 - Gheorghe Bunea are sapte terenuri intravilane, trei case de locuit si bijuterii de 13. 000 de euroPresedintele Consiliului Judetean Braila, social-democratul Gheorghe Bunea Stancu, acuzat de.

Un nou dosar de coruptie pentru baronul PSD de Braila, Bunea Stancu. Prejudiciul, 3 milioane euro

Update 10. 13 -Seful Consiliului ar fi dat mai multe contracte din bani publici unor firme pe care le controla prin interpusi. Ar fi vorba despre un dosar de coruptie in care prejudiciul se ridica la 2,8.

Baronul PSD de Braila risca sa fie retinut in al 3-lea dosar penal pentru afaceri ilegale cu statul

Bunea Stancu este anchetat intr-un nou dosar penal referitor la modul in care, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean, a acordat contracte publice firmelor sale sau ale apropiatilor. O parte dintre aceste afaceri sunt acum anchetate dupa dezvaluirile Romaniei libere care au atras atentia Agentiei Nationale de Integritate.

DNA a dispus disjungerea dosarului ANRE/Enel si a deschis unui nou dosar penal privind privatizarea Electrica

DNA a dispus disjungerea dosarului ANRE/Enel si deschiderea unui nou dosar penal in care sa fie cercetate detaliile privatizarii Electrica, relateaza B1 TV.

Procurorii DNA au dispus disjungerea dosarului ANRE/Enel si deschiderea unui nou dosar penal privind privatizarea Electrica

Procurorii anticoruptie au dispus disjungerea dosarului ANRE/Enel si deschiderea unui nou dosar penal in care sa fie cercetate detaliile privatizariiElectrica, relateazaB1 TV. Cercetarile procurorilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )