Libnet.ro
UNICEF

11:00

Basescu: Cu un efort al lui Iohannis, Victor Ponta nu mai mananca oua rosii la Palatul Victoria

România Liberă România Liberă,
Basescu: Cu un efort al lui Iohannis, Victor Ponta nu mai mananca oua rosii la Palatul Victoria

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, la B1Tv, ca perspectiva este ca Guvernul Ponta sa fie daramat si a sustinut ca daca presedintele Iohannis face un mic efort, Victor Ponta nu mai mananca oua rosii la Palatul Victoria. continuă pe România Liberă

Basescu: Victor Ponta nu mai mananca oua rosii la Palatul Victoria

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, la B1Tv, ca perspectiva este ca Guvernul Ponta sa fie daramat si a sustinut ca daca presedintele Iohannis face un mic efort, Victor Ponta nu mai mananca oua rosii la Palatul Victoria.

LIVETEXT/ VIDEO Laura Codruta Kovesi, la raportul de activitate al DNA pe 2014: Am facut cerere pentru 50 de noi posturi de procurori/ In 2015, prioritatile vor viza si cauzele in fraudarea achizitiilor publice, coruptia in mediul de afaceri, in educatie

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a prezentat bilantul activitatii institutiei pe anul 2014. La evenimentul care a inceput la ora 11. 00 participa si presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta si seful interimar al SRI. Kovesi a vorbit in discursul sau despre necesitatea cresterii numarului de procurori si a anuntat ca a facut cerere pentru 50 de noi posturi. Aceasta a precizat ca in anul 2014 s-au inregistrat cateva premiere, printre care si cel mai mare numar demnitari de rang inalt investigati. De asemenea, hotararile judecatoresti definitive in dosarele instrumentate de DNA au dus la confiscarea de bunuri de peste 310 milioane euro, de trei ori mai mult decat in 2013. Vezi in articol toate declaratiile lui Kovesi. Urmareste LIVE TEXT si LIVE VIDEO principalele declaratii.

Laura Codruta Kovesi, la raportul de activitate al DNA pe 2014: Am facut cerere pentru 50 de noi posturi de procurori/ In 2015, prioritatile vor viza si cauzele in fraudarea achizitiilor publice, coruptia in mediul de afaceri, in sanatate, cu accent pe c

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a prezentat bilantul activitatii institutiei pe anul 2014. La evenimentul care a inceput la ora 11. 00 participa si presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta si seful interimar al SRI. Kovesi a vorbit in discursul sau despre necesitatea cresterii numarului de procurori si a anuntat ca a facut cerere pentru 50 de noi posturi. Aceasta a precizat ca in anul 2014 s-au inregistrat cateva premiere, printre care si cel mai mare numar demnitari de rang inalt investigati. De asemenea, hotararile judecatoresti definitive in dosarele instrumentate de DNA au dus la confiscarea de bunuri de peste 310 milioane euro, de trei ori mai mult decat in 2013.

Dosarul Referendumul. Curtea Suprema judeca luni un nou termen in acest caz. Victor Ponta ar puteafi audiat in calitate de martor

Curtea Suprema judeca, luni, un nou termen in dosarul Referendum in care Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, alaturi de mai multe persoane, pentru fraudarea referendumului din 2012 privind suspendarea lui Traian Basescu. La termenul anterior, avocatul lui Dragnea a cerut ca premierul Victor Ponta sa fie citat ca martor in acest caz, solicitare aprobata de instanta.

DNA prezinta marti bilantul pe 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis participa la eveniment

Premierul Victor Ponta a ajuns, marti dimineata, la Cercul Militar National, unde Directia Nationala Anticoruptie DNA) va prezenta bilantul institutiei pe 2014.

VIDEO Victor Ponta despre pozitia PSD fata de nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru Hellvig

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta conducerii partidului, ca PSD va vota propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru dl Hellvig in special pentru ca am lucrat foarte bine in perioada USL, a spus seful PSD. Anuntul vine dupa ce UNPR si PC - colegii de alianta guvernamentala, anuntasera ca vor vota pentru Hellvig fara sa astepte consultarea cu PSD.

Victor Ponta, luat la intrebari de revolutionarii stransi in fata Cercului Militar: Depuneti plangere la DNA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a avut o scurta discutie cu unul dintre protestatarii aflati in fata Cercului Militar, unde a avut loc sedinta bilantului activitatii DNA la care Ponta a participat. Revolutionarii au.

Victor Ponta, luat la intrebari de revolutionarii stransi in fata Cercului Militar: Depuneti plangere la DNA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a avut o scurta discutie cu unul dintre protestatarii aflati in fata Cercului Militar, unde a avut loc sedinta bilantului activitatii DNA la care Ponta a participat. Revolutionarii au.

Sebastian Ghita contesta controlul judiciar dispus in dosarul in care cumnatul lui Victor Ponta este arestat

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Curtii Supreme unde magistratii vor lua in discutie contestatia acestuia la masura controlului judiciar care i-a fost impusa  in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Victor Ponta, la bilantul DNA: Va invidiez pentru independenta si rezultae

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul evenimentului in care s-a prezentat bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pe 2014, ca invidiaza aceasta institutie pentru rezultatele de anul trecut si pentru independenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )