Libnet.ro
UNICEF

22:15

Basescu a semnat decretele privind demisia lui Stroe si desemnarea lui Oprea ca interimar, la ...

România Liberă România Liberă,
Basescu a semnat decretele privind demisia lui Stroe si desemnarea lui Oprea ca interimar, la ...

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretele prin care se ia act de demisia lui Radu Stroe din functia de ministru de Interne si se desemneaza ca ministru interimar Gabriel Oprea. Citeste si: Reactia lui Ponta dupa demisia lui Stroe: Un nou ministru de Interne, la 1 februarie Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat joi, 23 ianuarie, Decretul prin care se ia act de demisia domnului Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne, si se constata incetarea functiei acestuia de . continuă pe România Liberă

Basescu a semnat demisia lui Stroe si interimatul lui Oprea la MAI

Presedintele Traian Basescu a semnat joi decretele prin care ia act de demisia lui Radu Stroe din functia de ministru de Interne si de inlocuirea sa cu Gabriel Oprea, care va asigura interimatul ministerului pana la 1 februarie.

Antonescu: Nu am discutat cu Ponta despre demisia lui Stroe.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca nu a discutat cu premierul Victor Ponta despre o eventuala demitere a ministrului de Interne, Radu Stroe, in urma felului in care a fost gestionat accidentul din Muntii Apuseni. Citeste si: UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor Romatsa si STS. Seful IGSU si-a dat demisia Despre declaratiile ministrului, Antonescu spune ca nu au fost inspirate. Nu am discutat despre demisia ministrului de Interne.

Seful PNL Bistrita-Nasaud cere demisia ministrului Stroe: Pana atunci, astept o demisie de onoare. Eu asa as face in locul lui

Presedintele PNL Bistrita-Nasaud, deputatul Stelian Dolha, a afirmat ca la Delegatia Permanenta a PNL va vota pentru demiterea ministrului Radu Stroe. Pana la momentul respectiv, deputatul asteapta din.

Partidul Miscarea Populara cere demisia ministrului Stroe, ca urmare a tragediei aviatice din Muntii Apuseni

Partidul Miscarea Populara cere demisia ministrului de Interne Radu Stroe, ca urmare a tragediei aviatice din judetul Cluj. Reprezentantii PMP sustin ca actiunea pentru salvarea supravietuitorilor a demonstrat.

Cine ar putea asigura interimatul la ministerul de Interne, dupa demisia lui Stroe

Vicepremierul Gabriel Oprea ar urma sa asigure interimatul la conducerea Ministerului de Interne, pana la numirea unui nou ministru, au declarat surse citate de Mediafax. Radu Stroe a demisionat din postul de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )