Libnet.ro
UNICEF

13:30

Basescu: Voi promulga legea maidanezilor asa cum a trecut prin Parlament

Adevărul Adevărul,
Basescu: Voi promulga legea maidanezilor asa cum a trecut prin Parlament

Presedintele Traian Basescu a anuntat luni ca va promulga legea cainilor fara stapan in forma in care a fost adoptata de Parlament. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Voi ataca legea privind Rosia Montana la Curtea Constitutionala

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni, ca va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la proiectul minier de la Rosia Montana, intrucat nu exista Parlamentul nu poate atribui prin lege un.

Traian Basescu, despre legea maidanezilor: In forma in care a trecut prin Parlament o promulg fara retineri

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara ca va promulga fara retineri legea cainilor maidanezi in forma in care a trecut prin parlament, dupa ce va fi dezbatuta de Curtea Constitutionala.

Traian Basescu: Legea maidanezilor o voi promulga fara probleme, in forma in care a trecut prin Parlament

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca va promulga fara probleme legea cainilor comunitari, in forma in care a trecut prin Parlament. in forma in care a trecut prin Parlament, o promulg fara.

Basescu a anuntat ca va promulga legea eutanasierii cainilor.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca va promulga fara retineri legea privind eutanasierea cainilor maidanezi, in forma votata in Parlament, precizand ca asteapta decizia Curtii Constitutionale asupra legii, transmite Mediafax. Basescu a fost intrebat cum vede legea aprobata in Parlament privind eutanasierea cainilor fara stapan. In forma in care a trecut prin Parlament o promulg fara retineri. Este ceea ce eu cred ca trebuie sa se intample. Dupa ce ajunge populatia canina la o .

Curtea Constitutionala va discuta pe 25 septembrie cele 30 de contestatii aduse la legea maidanezilor

Sesizarile in cazul legii maidanezilor, care prevede eutanasierea in termen de 14 zile a maidanezilor care nu sunt adoptati sau revendicati, vor fi discutate de catre Curtea Constitutionala in 25 septembrie. Un .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )