Libnet.ro
UNICEF

23:45

Bebelus in stare grava la spital, dupa ce a fost scufundat in apa la slujba de botez

Adevărul Adevărul,
Bebelus in stare grava la spital, dupa ce a fost scufundat in apa la slujba de botez

Bebelusul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Suceava in stop cardio - respirator, duminica, 31 ianuarie. Copilul ar fi fost scufundat cu totul in cristelnita si ar fi inghitit o cantitate semnificativa de lichid, la slujba de botez. continuă pe Adevărul

Suceava: Bebelus in stare critica la spital, dupa ce a fost botezat in cristelnita

Un bebelus de sase saptamani a ajuns de la slujba de botez direct la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Judetean Suceava. El a intrat in stop cardio-respirator dupa ce preotul de la Biserica din.

Un bebelus in stare grava, transportat cu elicopterul SMURD de la Galati, la Bucuresti

Un copil de doar cinci luni a fost transportat cu elicopteruljoi,de la Galati, la Bucuresti, in stare grava. Bebelusul a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore.

Incendiul de la Matei Bals: Trei pacienti cu forme medii COVID-19 au fost transferati la Spitalul CF Witting O pacienta in stare grava, la Spitalul Militar

In urma incendiului de la Institutul Matei Bals, la Spitalul Nr. 1 CF Witting au fost transferati, in aceasta dimineata, 4 pacienti. Dintre acestia, doi pacienti cu forme medii COVID-19 sunt stabili, o pacienta in stare grava a fost transferata la Spitalul Universitar de Urgenta Militar. O alta pacienta, sosita la Spitalul Witting in stare agravata, a fost stabilizata si ramane in ingrijire, anunta Ministerul Transporturilor.

Care este starea pacientilor transferati la alte spitale dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: patru, in stare grava, sunt intubati in sectiile ATI

Patru pacienti transferati la alte spitale din Bucuresti in urma incendiului de la Institutul Matei Bals sunt la ATI, intubati, doi dintre ei fiind in stare grava. Alti cinci pacienti, aflati la Spitalul Militar Central si la Spitalul de Urgenta Floreasca, urmeaza sa fie externati.

Accident deosebit de grav in Alexandria. Mai multe persoane au murit, iar o tanara este in stare grava. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenta

Un accident teribil a avut loc in cursul zilei de ieri pe DN 52, judetul Teleorman, la iesirea din orasul Alexandria spre Furculesti. in urma evenimentului tragic, mai multe persoane si-au pierdut viata, iar o tanara se lupta intre viata si moarte. A fost nevoie de interventia rapida a unui elicopter SMURD. Cum a avut .

Bebelus resuscitat in biserica, dupa ce a fost scufundat de preot in cristelnita, in Suceava

Un bebelus a fost resuscitat chiar in biserica, dupa ce a fost scufundat de preot in cristelnita, in Suceava. Copilul a fost readus la viata, insa starea sa este foarte grava.

Un bebelus a ajuns la urgente dupa ce a fost scufundat in cristelnita la botez

Un bebelusul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Suceava in stop cardio - respirator.

Femeie din Maramuresinjunghiata de sot, in stare critica la spital

O femeie din Maramures a ajuns in stare grava la spital dupa ce sotul sau a injunghiat-o de mai multe ori in zona gatului. Barbatul a fost retinut.

Un pacient in stare grava si alti trei intubati, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals

Ministerul Sanatatii a comunicat starea pacientilor transferati in alte unitati sanitare dupa ce au .

Noi date despre pacientii transferati la alte spitale dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: Cel putin patru sunt in stare grava

Ministerul Sanatatii a transmis duminica noi date despre pacientii transferati la alte spitale dupa incendiul de la Institutul Matei Bals.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )