Libnet.ro
UNICEF

20:15

Bilant de Black Friday: Ce, cat si de unde au cumparat romanii de vinerea neagra a promotiilor

Adevărul Adevărul,
Bilant de Black Friday: Ce, cat si de unde au cumparat romanii de vinerea neagra a promotiilor

Campania de Black Friday a fost asteptata atat de companii cat si de cumparatori, iar acum in timp ce unii sunt multumiti de achizitia facuta, ceilalti isi contabilizeaza castigurile. continuă pe Adevărul

Black Friday romanesc, editia 2015: Super preturi sau marketing exagerat?

Black Friday, marea zi a reducerilor, a inceput timid in Romania in 2011 si a crescut enorm in 2013 si 2014. La fel s-au inmultit si controversele si nemultumirile, pe internet aparand in fiecare an print screen-uri cu preturi care nu scadeau cat de mult promitea comerciantul. In articol puteti citi despre istoria fenomenului si despre adaptarea lui la Romania, ceea ce a insemnat ca Vinerea Neaagra nu e o intr-o singura zi si nici macar intr-o perioada previzibila. Ai cumparat ceva de Black Friday 2015? Ai vazut cu adevarat oferte foarte bune sau doar preturi urcate artificial inaintea sarbatorii de shopping? Te invitam sa-ti povestesti experienta.

BLACK FRIDAY 2015. Care au fost cele mai vandute produse la eMag

De Vinerea Neagra, un client a cumparat, de pe site-ul retailerului eMag, un tractor, la pretul de 99. 000 lei.

BLACK FRIDAY 2015. Scutece, jucarii, aur si mancare pentru animale - cele mai vandute produse la eMag

De Vinerea Neagra, un client a cumparat, de pe site-ul retailerului eMag, un tractor, la pretul de 99. 000 lei.

BLACK FRIDAY 2015. Romanii au cumparat, de pe evoMAG, ceasuri de peste 350.000 lei

Romanii au cumparat, de pe site-ul evoMAG, ceasuri, telefoane mobile, laptopuri si componente PC, a declarat, pentru Mediafax, managerul general Mihai Patrascu.

Black Friday 2015. Cele mai bune oferte la MASINI, la retailerul Autovit.ro

Retailerul Autovit. ro anunta, pe site-ul sau, reduceri la mai multe automobile, in cadrul evenimentului Vinerea Neagra. Astfel, romanii pot alege una din cele 38 de masini, ale caror reduceri depasesc 250. 000 euro.

Cu ce costuri poti tezauriza sau depozita aurul cumparat de Black Friday prin eMag

Romanii care au cumparat lingouri de aur sau moneda de aur British Sovereign de Black Friday prin eMag trebuie sa isi ridice produsele de la unitatile Piraeus Bank in termen de 5 zile, avand si optiunea sa le depoziteze in casete de valori sau sa le.

Bilant partial eMAG de Black Friday 2015: cat de mare este cea mai mare comanda

Black Friday 2015 la eMAG a inceput dimineata, iar pana la ora 16. 00 a fost inregistrata cea mai mare comanda din istoria magazinului: peste 85. 500 de euro.

Reducerile de Black Friday la eMAG au luat sfarsit: unde mai gasesti oferte [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] Reducerile de Black Friday la eMAG au luat sfarsit: unde mai gasesti oferte [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

BLACK FRIDAY 2015. Cele mai bune oferte la haine si incaltaminte, de Vinerea Neagra

Retailerii online au anuntat preturi cu pana la 80% mai mici, la haine si incaltaminte, cu ocazia zilei de Black Friday.

BLACK FRIDAY 2015. Care au fost cele mai vandute produse la cel.ro

Romanii au cumparat, de pe cel. ro, in primele 12 ore de la lansarea campaniei, televizoare, laptopuri si parfumuri, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii retailerului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )