Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boc o sustine pe Elena Udrea: Este un adversar redutabil pentru Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Boc o sustine pe Elena Udrea: Este un adversar redutabil pentru Victor Ponta

Fostul premier Emil Boc o sustine pe Elena Udrea in campania electorala pentru Presedintie Romaniei, desi acesta este membru al Fundatiei Miscarea Populara, al carei presedinte este Cristian Diaconescu. continuă pe Adevărul

Boc o sustine pe Elena Udrea la Presedintie: A fost unul dintre cei mai performanti ministri pe care i-am avut in Guvern

Fostul premier Emil Boc o sustine pe Elena Udrea in campania electorala pentru Presedintie Romaniei, desi acesta este membru al Fundatiei Miscarea Populara, al carei presedinte este Cristian Diaconescu.

Primarul PDL al Clujului, Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a anuntat ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, pentru ca aceasta este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta.

Lovitura pentru dreapta. Boc o sustine pe Udrea la prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a anuntat, marti, ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, pentru ca aceasta este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta, dar si.

Elena Udrea, candidatul PMP pentru prezidentiale

Elena Udrea este candidatul PMP pentru alegerile prezidentiale. Decizia a fost luata marti de reprezentantii PMP reuniti in Colegiul National. Europarlamentarului Cristian Preda a fost singurul care a votat.

Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale, este un adversar redutabil la adresa lui Ponta

Emil Boc spune ca o va sustine pe Elena Udre la alegerile prezidentiale, pentru ca aceasta este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta. O voi sustine pe Elena Udrea la.

Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale. Este un adversar redutabil la adresa lui Ponta

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentialea, a declarat ca este singura care il poate bate pe Victor Ponta in cursa pentru Palatul Cotroceni.

UPDATE Elena Udrea: Nu am stiut ca domnul Cristian Diaconescu a facut parte din grupul 322

Elena Udrea a mai declarat ca in acest moment, in calitate de candidat PMP la funtia suprema in stat, ca va discuta cu presedintele Basescu pentru a-i obtine sprijinul deoarece, sustine Elena Udrea, doar ea il poate bate pe Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni.

PMP-istii bihoreni au decis pe Facebook sa o sustina pe Elena Udrea in cursa pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea este candidatul sustinut de membrii Partidului Miscarea Populara Bihor in cursa pentru alegerile prezidentiale din acest an. in urma votului organizat pe Facebook, peste 58 la suta din membrii Consiliului Executiv Judetean al PMP au optat pentru Udrea.

PMP-istii bihoreni au decis sa o sustina pe Elena Udrea in cursa pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea este candidatul sustinut de membrii Partidului Miscarea Populara Bihor in cursa pentru alegerile prezidentiale din acest an. in urma votului organizat pe Facebook, peste 58 la suta din membrii Consiliului Executiv Judetean au optat pentru Udrea.

Elena Udrea, ATACATA DUR de un fost coleg: Este toxica, un junk-food cancerigen

Elena Udrea este atacata dur de fostul coleg de partid Adrian Papahagi. intr-o postare pe Facebook, Papahagi spune ca Udrea este un personaj toxic. Fostul presedinte PMP continua cu atacurile la adresa colege.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )