Libnet.ro
UNICEF

20:46

Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale, este un adversar redutabil la adresa lui Ponta

B1 B1,
Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale, este un adversar redutabil la adresa lui Ponta

Emil Boc spune ca o va sustine pe Elena Udre la alegerile prezidentiale, pentru ca aceasta este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta. O voi sustine pe Elena Udrea la. continuă pe B1

Primarul PDL al Clujului, Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a anuntat ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, pentru ca aceasta este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta.

Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale. Este un adversar redutabil la adresa lui Ponta

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentialea, a declarat ca este singura care il poate bate pe Victor Ponta in cursa pentru Palatul Cotroceni.

Boc o sustine pe Elena Udrea la Presedintie: A fost unul dintre cei mai performanti ministri pe care i-am avut in Guvern

Fostul premier Emil Boc o sustine pe Elena Udrea in campania electorala pentru Presedintie Romaniei, desi acesta este membru al Fundatiei Miscarea Populara, al carei presedinte este Cristian Diaconescu.

Boc o sustine pe Elena Udrea: Este un adversar redutabil pentru Victor Ponta

Fostul premier Emil Boc o sustine pe Elena Udrea in campania electorala pentru Presedintie Romaniei, desi acesta este membru al Fundatiei Miscarea Populara, al carei presedinte este Cristian Diaconescu.

Elena Udrea: Tariceanu este candidatul lui Ponta la alegerile prezidentiale

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat marti, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca Tariceanu este candidatul lui Ponta la alegerile prezidentiale, considerand ca acesta nu va primi voturi.

Lovitura pentru dreapta. Boc o sustine pe Udrea la prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a anuntat, marti, ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, pentru ca aceasta este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta, dar si.

Elena Udrea, desemnata candidat din partea PMP

Actualizare 17:19 Boc o sustine pe Udrea la prezidentiale Fostul premier Emil Boc a declarat astazi ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, calificand-o drept un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta, potrivit surselor din presa.

Elena Udrea, la un pas de candidatura la alegerile prezidentiale

Conducerea PMP va decide, marti, daca il mentine pe Cristian Diaconescu in lupta pentru Cotroceni ori il va inlocui cu Elena Udrea, care este dispusa sa-si asume candidatura.

UPDATE Elena Udrea: Nu am stiut ca domnul Cristian Diaconescu a facut parte din grupul 322

Elena Udrea a mai declarat ca in acest moment, in calitate de candidat PMP la funtia suprema in stat, ca va discuta cu presedintele Basescu pentru a-i obtine sprijinul deoarece, sustine Elena Udrea, doar ea il poate bate pe Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni.

Elena Udrea: Diferenta dintre mine si ceilalti candidati de dreapta este ca eu sustin proiectul Basescu de 10 ani

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat marti, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca va avea un avantaj fata de ceilalti candidati de dreapta la alegerile prezidentiale pentru ca sustine.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2842 seconds )