Libnet.ro
UNICEF

11:30

Bode, ironic catre CNAIR: Cea mai buna monitorizare se face in teren, nu de la etajul opt, din fata calculatorului

Adevărul Adevărul,
Bode, ironic catre CNAIR: Cea mai buna monitorizare se face in teren, nu de la etajul opt, din fata calculatorului

Ministrul Transporturilor, Lucin Bode, a declarat vineri facand aluzie la CNAIR ca cea mai buna monitorizare a starii drumurilor se face in teren, nu de la etajul opt. continuă pe Adevărul

MIHAI ZAHARIA, GLOBALWORTH ROMANIA: Piata de birouri din Romania va avea o rezilienta mai buna decit alte tari din regiune

Bucurestiul, Atena si Moscova sunt orasele cu cel mai mare randament din piata de birouri europeana * Perry Zizzi, avocat si partener Dentons: Regiunea Europei de Sud-Est a fost o destinatie pentru investitiile arabe din Golf si am vorbit recent cu un client, acei bani de investitii au disparut literalmente Este dificil de estimat in aceasta perioada cum vor fi afectate randamentele in sectorul cladirilor de birouri, insa Bucurestiul si Romania vor beneficia de o rezilienta mai buna fata de alte capitale si tari din regiune pe acest sector, a spus, ieri, in cadrul unei video-conferinte, Mihai Zaharia, director de investitii si piete de capital la dezvoltatorul imobiliar Globalworth.

NASA a facut cea mai detaliata harta a Lunii pentru misiunile umane viitoare

NASA are planuri ambitioase pe Luna, iar aceasta harta detaliata va fi utila pentru misiunile viitoare pe care le va desfasura aici. Pentru asta, cercetatorii au creat cea mai detaliata.

Cea mai puternica economie europeana se va imprumuta masiv pentru a combate efectele pandemiei

Cea mai puternica economie europeana se va imprumuta masiv pentru a combate efectele pandemiei, estimand ca datoria tarii va creste la 75,25% din PIB, fata de 60% cat este in prezent.

Cea mai asteptata schimbare pentru Facebook, dezvaluita pentru iPhone

Facebook inca recupereaza teren cand vine vorba de optiuni. Cea mai noua, pentru reteaua sociala, ar aduce-o la zi cu Instagram, WhatsApp si chiar Messenger. Compania pregateste o.

7 actiuni de gherila care se pregatesc de 1 Mai impotriva celor ce vor sa ne ia micul de pe gratar

Si de Pastele asta cea mai buna carne de miel a fost tot cea din caserola de mici, gatita pe gratare.

De ce afectiune mai suferea barbatul de 26 de ani, cea mai tanara victima a virusului din Romania

Un tanar de 26 de ani a murit in aceiasi zi in care a si fost depistat ca fiind infectat cu coronavirus. Tragedia a avut loc in urma cu doua zile, intr-un spital din Judetul Mures. De ce afectiune mai suferea barbatul de 26 de ani, cea mai tanara victima a virusului din Romania Toata .

30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii, cea mai mare manifestatie anticomunista dupa caderea Cortinei de Fier: Mai bine mort decat comunist

In urma cu trei decenii, centrul Bucurestiului a fost declarat Zona libera de neo-comunism. A fost inceputul celui mai amplu protest din istoria Romaniei.

STUDIU Care este cea mai sigura forma de autentificare pentru plati, pentru romani

Consumatorii romani considera ca platile efectuate prin autentificare biometrica sunt mai sigure si mai convenabile decat metodele traditionale, conform noilor cercetari efectuate de Visa. 57% dintre consumatorii romani au renuntat la o achizitie online deoarece nu si-au amintit parola contului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )