Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Cojocaru, propus Ministru al Comunicatiilor, la audierile din Parlament: Imi doresc ca biroul meu de ministru sa fie un incubator de idei/Ce a raspuns la intrebarea cati biti gasim intr-un kilobyte?

Hotnews Hotnews,
 Bogdan Cojocaru, propus Ministru al Comunicatiilor, la audierile din Parlament: Imi doresc ca biroul meu de ministru sa fie un incubator de idei/Ce a raspuns la intrebarea cati biti gasim intr-un kilobyte?

Petru-Bogdan Cojocaru 34 de ani), propus Ministru al Comunicatiilor, a fost avizat luni in Parlament pentru preluarea acestei functii cu 15 voturi pentru, 5 voturi impotriva si nicio abtinere. Inteleg domeniul si cred ca e un avantaj, a spus Bogdan Cojocaru care a subliniat ca a terminat Facultatea de Informatica, in anul 2006, in cadrul Universitatii A. Cuza din Iasi, dupa care a activat in firme IT care au capital 100% romanesc. Printre prioritati, acesta a enumerat acoperirea cu retele de telecomunicatii a cat mai multor zone albe, securitatea cibernetica si masuri care sa stimuleze dezvoltarea IMM-urilor. Imi doresc ca biroul meu sa fie un incubator in sine, si de acolo sa plece cat mai multe idei, a spus acesta. continuă pe Hotnews

Cine este Petru-Bogdan Cojocaru, propus Ministru al Comunicatiilor: Seful tinerilor social democrati (TSD) din Iasi, absolvent de Informatica

Petru-Bogdan Cojocaru 34 de ani), propus ministru al Comunicatiilor, este seful organizatiei Tinerii Social Democrati TSD) Iasi si consilier judetean. Absolvent al Facultatii de Informatica, Bogdan Cojocaru este manager de peste 5 ani in cadrul iSys Professional, un furnizor de servicii de monitorizare parcuri auto, de unde in 2016 a incasat venituri anuale de 73. 305 lei, si colaboreaza si cu firma IT Maguay Impex SRL, de la care a incasat 9. 985 lei, potrivit declaratiei de avere. In acelasi an a incasat inca 13. 491 lei ca membru in AGA societatii Servicii Publice Iasi.

Bogdan Trif, propus ministru al Turismului, este inginer de profesie si detine functia de comisar general al Garzii Nationale de Mediu

Bogdan Trif, propus ministru al Turismului, a fost director al Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, iar din martie 2016 detine functia de comisar general al Garzii Nationale de Mediu. El are 41 de ani, este casatorit si este presedinte interimar al organizatiei judetene a PSD Sibiu.

Carmen Dan, flancata de Ionita si Cucos la audierile din Parlament

Ministrul propus pentru Ministerul Afacerilor de Interne, Carmen Dan, s-a dus la audierile din comsiile de specialitate flancata de seful Politiei Romane, Catalin Ionita, si seful Jandarmeriei, Sebastian Cucos. Acesta a spus ca, anul trecut, si-a atins obiectivele din planul de guvernare.

Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru functia de ministru la Comunicatii

Potrivit listei votate astazi de social-democrati, ieseanu Bogdan Cojocaru ar putea fi numit in functia de ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru functia de ministru la Comunicatii

Bogdan Petru Cojocaru este in acest moment seful organizatiei de Tineretului Social Democrat Iasi, dar si consilier judetea PSD. Potrivit ultimei declaratii de avere, Cojocaru.

Sorina Pintea, avizata favorabil de comisiile de sanatate din Parlament. Prioritatile ministrului propus al Sanatatii: Intarirea capacitatii medicinei de familie, legea vaccinarii si o noua lege a transplantului

Sorina Pintea, propunerea pentru portofoliul de ministru al Sanatatii in guvernul Viorica Dancila, a primit aviz favorabil in comisiile reunite de sanatate din Parlament. Sorina Pintea a subliniat ca trebuie sa punem pacientul in centrul sistemului si ca solutiile pe termen mediu si lung sunt investitiile, debirocratizarea, eficienta in cheltuirea banilor si o noua strategie de resurse umane. Sorina Pintea a vorbit si despre faptul ca este necesara intarirea capacitatii medicinei de familie, o lege a vaccinarii si despre faptul ca avem o lege a transplantului care nu mai corespunde.

Sorina Pintea, audiata de comisiile de sanatate din Parlament. Prioritatile ministrului propus al Sanatatii: Intarirea capacitatii medicinei de familie, legea vaccinarii si o noua lege a transplantului

Sorina Pintea, propusa vinerea trecuta pentru a prelua portofoliul Ministerului Sanatatii in guvernul Viorica Dancila, este audiata la aceasta ora in comisiile reunite de sanatate din Parlament. Sorina Pintea a subliniat ca trebuie sa punem pacientul in centrul sistemului si ca solutiile pe termen mediu si lung sunt investitiile, debirocratizarea, eficienta in cheltuirea banilor si o noua strategie de resurse umane. Sorina Pintea a vorbit si despre faptul ca este necesara intarirea capacitatii medicinei de familie, o lege a vaccinarii si despre faptul ca avem o lege a transplantului care nu mai corespunde.

Radu Stefan Oprea, propus ministru pentru Mediul de Afaceri, senator aflat la al doilea mandat. El este trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Radu Stefan Oprea, propus ministru pentru Mediul de Afaceri in Guvernul Dancila, este senator aflat la al doilea mandat, ales sub sigla PSD si a fost prefect al judetului Prahova timp de noua luni. in ianuarie 2016, Radu Oprea a fost trimis in judecata alaturi de fostul sau partener de afaceri, Mihai Stefanescu, intr-un dosar de evaziune fiscala in care au fost inculpate mai multe dintre firmele controlate de cei doi.

Varujan Pambuccian, scos pe brate din Parlament: I s-a facut rau in timpul votului noului Guvern (VIDEO)

Panica in Parlamentul Romaniei, luni, in ziua investirii Cabinetului Dancila. Liderului minoritatilor nationale din Parlament, Varujan Pambuccian, i s-a facut rau, fiind scos pe.

VIDEO Ministrii propusi sa faca parte din Cabinetul Dancila, audiati luni in comisiile parlamentare de specialitate. Votul de investitura, la ora 15:00

Ministrii propusi sa faca parte din Cabinetul Dancila sunt audiati, luni, in comisiile de specialitate din Parlament. Audierile au inceput la ora 8:00 si se vor incheia dupa pranz. Votul de investitura in plenul reunit este programat incepand cu ora 15:00. 58: Ioana Bran a fost avizata, luni, de comisiile parlamentare, pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului13. 55: Bogdan Cojocaru, propus pentru functia de ministru al Comunicatiilor, a fost avizat luni favorabil in comisiile parlamentare, cu 15 voturi pentru si 5 voturi impotriva13. 18: Paul Stanescu, propus vicepremier si ministru pentru Dezvoltare Regionala si Administratie Publica, a primit aviz favorabil13. 17: Sorina Pintea, ministru propus al Sanatatii, a primit luni aviz pozitiv12. 45: George Ivascu, propus ministru al Culturii, a primit aviz favorabil in comisiile de Cultura reunite ale ParlamentuluiParticipa in text la sondajul HotNews. ro: Credeti ca Guvernul Dancila va fi votat sau nu in Parlament?.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.209 seconds )