Libnet.ro
UNICEF

22:45

Boris Johnson a fost mutat de la terapie intensiva, dar ramane internat. Premierul britanic este tratat pentru COVID-19

B1 B1,
Boris Johnson a fost mutat de la terapie intensiva, dar ramane internat. Premierul britanic este tratat pentru COVID-19

Premierul britanic Boris Johnson a fost mutat din sectia de terapie intensiva, dar ramane internat laSpitalul St. Thomas din Londra, unde este tratat pentru COVID-19,potrivit ITV. continuă pe B1

Boris Johnson a fost scos de la terapie intensiva

Premierul britanic Boris Johnson a fost scos de la terapie intensiva, anunta AFP. Boris Johnson, diagnosticat cu noul coronavirus, a fost transferat luni seara la terapie intensiva, din cauza deteriorarii starii de sanatate.

Boris Johnson a fost mutat de la terapie intensiva, dar ramane internat. Premierul britanic este tratat pentru COVID-19

Premierul britanic Boris Johnson a fost mutat din sectia de terapie intensiva, dar ramane internat laSpitalul St. Thomas din Londra, unde este tratat pentru COVID-19,potrivit ITV.

Premierul britanic a fost mutat la terapie intensiva, dupa ce starea sa s-a inrautatit. Infectat cu COVID-19 intre timp, Boris Johnson fusese initial adeptul imunizarii colective

Boris Johnson, premierul Regatului Unit, a fost transferat in sectia de terapie intensiva, dupa ce starea sa de sanatate s-a inrautatit, anunta Downing Street citat de Sky News. El a contractat noul tip de.

Starea de sanatate a lui Boris Johnson se amelioreaza: Se poate ridica in pat, comunica

Starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson, infectat cu noul coronavirus si internat de luni la terapie intensiva, intr-un spital din Londra, se amelioreaza, a anuntat miercuri seara ministrul britanic de Finante, in timpul conferintei zilnice de presa a guvernului, transmite AFP.

Boris Johnson este stabil din punct de vedere clinic, afirma purtatorul sau de cuvant

Premierul britanic Boris Johnson este stabil din punct de vedere clinic la Terapie Intensiva si raspunde la tratamentul pentru complicatiile cauzate de coronavirusul COVID-19, in timp ce persista intrebarile cu privire la maniera in care vor fi luate decizii-cheie legate de combaterea pandemiei in absenta sa.

BREAKING |Boris Johnson a fost transferat la Terapie Intensiva

Premierul britanic Boris Johnson a fost mutat luni la sectia de Terapie Intensiva a spitalului in care a fost internat duminica seara, transmite The Guardian, care citeaza un comunicat al guvernului.

Boris Johnson a fost internat la Terapie Intensiva

Premierul britanic Boris Johnson a fost internat la Terapie Intensiva.

Premierul britanic Boris Johnson a fost internat la terapie intensiva

Premierul britanic Boris Johnson se afla la terapie intensiva dupa ce starea sa s-a agravat, a confirmat biroul sau.

Starea lui Boris Johnson, internat la terapie intensiva din cauza COVID-19, este stabila Premierul este bine dispus - purtator de cuvant

Starea premierului Boris Johnson a fost stabila peste noapte la terapie intensiva, dupa ce simptomele de Covid-19 s-au agravat, si ramane intr-o buna dispozitie, a spus marti purtatorul sau de cuvant, relateaza Reuters.

Boris Johnson, transferat la Terapie Intensiva din cauza deteriorarii starii de sanatate

Premierul britanic Boris Johnson a fost transferat la terapie intensiva.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )