Libnet.ro
UNICEF

01:05

BRD Bucharest Open: Elena Ribakina, prima semifinalista

România Liberă România Liberă,
BRD Bucharest Open: Elena Ribakina, prima semifinalista

Kazaha Elena Ribakina este prima semifinalista a turneului BRD Bucharest Open 2019, ea reusind sa o . continuă pe România Liberă

BRD Bucharest Open: Elena-Gabriela Ruse, eliminata in primul tur de Barbora Krejcikova

Elena-Gabriela Ruse, beneficiara unui wild-card si locul 178 WTA, a fost eliminata, marti, in primul tur al turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de Barbora Krejcikova Cehia, 132 WTA), scor 6-3, 0-6, 6-2.

BRD Bucharest Open: Irina Begu, prima jucatoare calificata in sferturi

Irina Begu 112 WTA) este prima jucatoare calificata in sferturile turneului BRD Bucharest Open. Romanca a invins-o fara emotii pe slovena Kaja Juvan 111 WTA), scor 6-4, 6-3, dupa o ora si 32 de minute de joc.

BRD Bucharest Open: Jaqueline Cristian a castigat un singur game in fata Elenei Rybakina, in optimi (Rezultatele zilei)

Jaqueline Cristian, beneficiara a unui wild-card, a suferit o infrangere categorica in optimile turneului BRD Bucharest Open. Elena Rybakina Kazakhstan) s-a impus cu 6-1, 6-0, dupa doar 50 de minute de joc, si o va intalni in sferturi pe Viktoria Kuzmova Slovacia, cap de serie 2).

BRD Bucharest Open: Opt romance vor evolua marti in proba de simplu - Programul complet al zilei

A doua zi de intreceri de la BRD Bucharest Open va fi una plina pentru jucatoarele din Romania. Sorana Cirstea, Irina Begu, Ana Bogdan, Elena-Garbiela Ruse, Jacqueline Cristian, Alexandra Cadantu, Irina Bara si Patricia Maria Tig vor evolua in primul tur al probei de simplu.

VIDEO Laura Siegemund, cea mai frumoasa lovitura in prima zi la BRD Bucharest Open

Laura Siegemund Germania, 77 WTA) a avut cea mai frumoasa lovitura in prima zi de intreceri de la BRD Bucharest Open. in meciul din runda inaugurala cu Anhelina Kalinina Ucraina, 137 WTA), Siegemund a reusit un drop-shot de senzatie, in setul al doilea, la scorul de 4-3, 15-0 in favoarea sa.

BRD Bucharest Open: Anastasija Sevastova vs Patricia Maria Tig, prima partida de pe Terenul Central (Programul zilei)

Partida dintre Anastasija Sevastova Letonia, 11 WTA, detinatoare trofeului si principala favorita) si Patricia Maria Tig venita din calificari), din optimile probei de simplu, deschide ziua de tenis de pe Terenul Central de la BRD Bucharest Open, de la ora 15:00. Tot joi, perechile Irina BeguRaluca Olaru principalele favorite) si Irina BaraPatricia Tig se vor duela, in al doilea meci de pe Grandstand, in sferturile probei de dublu.

Patricia Tig isi continua parcursul la BRD Bucharest Open: a eliminat-o si pe Kristyna Pliskova

Jucatoarea Patricia Maria Tig, fara clasare, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, trecand in sferturi de sportiva ceha Kristyna Pliskova, locul 92 WTA si cap de serie 8.

BRD Bucharest Open: Patricia Tig continua parcursul de vis - S-a calificat in semifinale dupa o victorie in trei seturi cu Kristyna Pliskova

Venita din calificari, Patricia Maria Tig continua parcursul de vis la BRD Bucharest Open, reusind sa se califice in semifinale. Jucatoarea in varsta de 24 de ani a invins-o in trei seturi pe Kristyna Pliskova Cehia, 92 WTA), cap de serie numarul 8, scor 6-3, 3-6, 6-3, dupa o ora si 49 de minute.

Irina Begu a fost eliminata de la BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana Irina Camelia Begu a fost eliminata in sferturile de finala la BRD Bucharest Open,.

Irina Begu a fost eliminata in sferturi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 112 WTA, a fost eliminata, vineri, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )