Libnet.ro
UNICEF

22:30

Business report: Europa Centrala si de Est cauta solutii pentru o opri exodul talentelor; Mai putin de o treime dintre romani sunt multumiti de situatia economica nationala; Dinozaurii din Rasnov, vizitati de peste 1 milion de turisti.

Hotnews Hotnews,
 Business report: Europa Centrala si de Est cauta solutii pentru o opri exodul talentelor; Mai putin de o treime dintre romani sunt multumiti de situatia economica nationala; Dinozaurii din Rasnov, vizitati de peste 1 milion de turisti.

Bancile cred ca cele mai performante firme din economie sunt cele din agricultura. Le dau credite fara probleme. La fel ca in anii precedenti, firmele din Romania. Oportunitati in cel mai scump oras din tara: proprietarii de apartamente au pus cartierul inca inexistent de la capatul orasului in topul celor mai scumpe zone din Cluj-Napoca. Dupa ce in spatiul public. continuă pe Hotnews

Uber deschide in Bucuresti cel mai marecentru de asistenta din Europa Centrala si de Est pentru soferi si curieri

Uber deschide in Bucuresti cel mai mare centru de asistenta pentru soferi si curieri din Europa Centrala si de Est, in urma unei investitii de un sfert de milion de dolari.

STUDIU DELOITTE: Fondurile de capital privat din Europa Centrala se concentreaza pe managementul portofoliului

Numeroase fonduri de capital privat din Europa Centrala se orienteaza tot mai mult catre managementul portofoliului, pe fondul incertitudinii legate de viitor, potrivit unui studiu publicat, marti, de Deloitte.

Business report: Vanzarile iPhone, in picaj in trimestrul doi. Cum si-au impartit piata Samsung, Huawei si Apple; Forbes lauda performantele Dacia: O companie de care nimeni nu a auzit in SUA

Cea mai mare economie a Europei testeaza un venit de baza pentru someri. Cati bani vor primi si ce trebuie sa faca pentru ei. in cadrul acestui proiect, municipalitatea din Berlin finanteaza. Romania, tara companiilor micro. 95% din companiile active in Romania sunt microintreprinderi. Desi acestea ar trebui sa fie.

Business report: Tara in care traieste cea mai mare comunitate de romani se apropie de recesiune; Cum atrag vecinii bulgari investitii gigant in tara: Daca Volkswagen nu alege Bulgaria, demaram negocieri cu Hyundai

Telegondola din statiunea Borsa va fi construita de un consortiu de firme romanesti si straine. Licitatia pentru lucrarile de executie a telegondolei din statiunea montana Borsa, situata la poalele Muntilor Rodnei, a fost castigata de. Dacia, campioana Europei in ce priveste cresterea cotei de piata. Ce procentaj a obtinut. Constructorul din Mioveni se poate lauda cu cea mai mare crestere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2252 seconds )