Libnet.ro
UNICEF

23:30

Business report: Solutiile BNR pentru criza creditelor in franci elvetieni; Legea care va zgudui piata asigurarilor. Firme mari ar putea disparea din Romania; FMI: Grabiti-va si mai incet cu legea falimentului personal!

Hotnews Hotnews,
 Business report: Solutiile BNR pentru criza creditelor in franci elvetieni; Legea care va zgudui piata asigurarilor. Firme mari ar putea disparea din Romania; FMI: Grabiti-va si mai incet cu legea falimentului personal!

Finantele publice ale Romaniei pe 2014 - deficitul bugetului de stat, mult peste cel consemnat per total. Bugetul general consolidat a incheiat anul 2014 cu un deficit de 1,85% pe executia cash, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor. S-a schimbat legea comunitara privind disputele dintre consumatori si magazine. Incepand cu ianuarie 2016, romanii vor avea la dispozitie un serviciu specializat pentru rezolvarea posibilelor dispute cu retailerii sau furnizorii de servicii. continuă pe Hotnews

DOCUMENT Solutiile BNR pentru criza creditelor in franci elvetieni

Banca Nationala propune bancherilor reducerea temporara a ratelor la creditele in CHF, dupa modelul Scade rata si flexibilizarea mecanismelor de rescadentare, iar statului sa sprijine grupurile vulnerabile de cetateni.

Business report: Foraje petroliere de anvergura in Marea Neagra? O firma americana a adus 900 de milioane de dolari in Romania; O tara intreaga, la mana unui roman. Sierra Leone ar putea pierde peste 7.000 de locuri de munca; Leul aliniat la euro se apre

Efectele dolarului scump: Companiile petroliere au majorat preturile carburantilor. Dupa aproape patru luni de ieftiniri la pompa, a sosit si momentul neasteptat de soferi - petrolistii sa modifice pretul si in sus. Criza Franci Elvetieni - Este clar ca BNR ar fi putut si ar putea sa intervina. BNR: Banca Nationala protejeaza stabilitatea sistemului financiar Desi au trecut doua saptamani de la izbucnirea crizei creditelor.

BNR va trimite Parlamentului date despre creditele in franci. Mugur Isarescu, despre criza creditelor in moneda elvetiana: E ca un seism (VIDEO)

Banca Nationala a Romaniei va trimite, saptamana viitoare, Parlamentului date despre creditele in franci elvetieni, anunta guvernatorul BNR Mugur Isarescu. Isarescu considera majorarea francului cu 22 %.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )