Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cadavrele a doua gemene din Romania, descoperite intr-un parc din Paris. Crima sau sinucidere?

Playtech Playtech,
Cadavrele a doua gemene din Romania, descoperite intr-un parc din Paris. Crima sau sinucidere?

Cadavrele a doua surori gemene de origine romana au fost descoperite vineri dimineata intr-un lac din parcul Montsouris dinParisde un trecator care a alertat politia, potrivit publicatiei online LeParisien. Cele doua femei aveau fetele acoperite cu esarfe iar trupurile lor au fost gasite in jurul orei 7. Femeile se numeau Lucretia si Mariana, erau nascute [] . continuă pe Playtech

Lucretia si Mariana sunt doua gemene din Bucuresti si au fost descoperite plutind moarte plutind pe un lac din Paris. Presa din Franta e in stare de soc. O scrisoare a fost gasita pe o banca

O descoperire macabra a avut loc vineri dimineata intr-un parc linistit din Paris. Un trecator a observat doua cadavre plutind pe apa lacului si a dat alarma. Autoritatile au identificat doua femei: surori.

Doua gemene din Romania, gasite moarte intr-un parc din Paris. Cele doua surori erau imbratisate

O descoperire macabra a avut loc vineri dimineata intr-un parc linistit din Paris. Un trecator a observat doua cadavre plutind pe apa lacului si a dat alarma. Autoritatile au identificat doua femei: surori gemene si cu domiciliul in Bucuresti.

MOARTE MACABRA pentru doua gemene romance din Paris... Autoritatile si-au facut CRUCE

Tragedie fara precedent in Paris, anunta Stirescu. Doua gemene romance au fost gasite fara viata intr-un lac, dupa ce un barbat care se plimba cu barca, prin capitala Frantei, a observat cele doua.

Comisia Europeana, AMENDA de circa 400 DE MILIOANE DE EURO pentru doua firme din Timisoara

Doua firme din Timisoara au fost amendate de Comisia Europeana. Este vorba despre Autoliv si TRW. Cele doua companii au fost amendate cu circa 400 de milioane de euro pentru pentru ca s-au inteles intre ei.

Cele doua adolescente din Ramnicu Valcea, care au fost date disparute, au fost gasite de politisti

Cele doua eleve din Ramnicu Valcea, in varsta de 13, respectiv 14 ani, care disparusera de acasa, au fost gasite de politisti. Acestea se aflau intr-o scara de bloc din Buzau, la 300 de kilometri.

Facebook a eliminat pagini, conturi si grupuri create de apropiati ai PSD care incercau sa manipuleze opinia publica din Romania

Facebook spune ca a eliminat patru pagini, 26 conturi de Facebook si un grup din Romania care faceau parte dintr-o retea ce opera in Romania prin conturi false, dar si reale create de apropiati ai PSD, a spus seful pentru Cyberseccurity al companiei, Nathaniel Gleicher. Ei au impartasit, de asemenea, continut care incita la dezbinare si au promovat continut gazduit de cateva domenii care se prezentau ca site-uri de stiri, au spus cei de la Facebook. Compania a publicat o postare pe blogul mondial, cu cateva exemple de capturi de ecran cu asa-zise stiri despre USR, Ciolos sau Kovesi.

Locul din Romania cu cel mai curat aer

Orasele cu cel mai curat aer din Romania sunt Constanta, Braila si Galati. Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului.

Desi nu ai crede, romanii traiesc mai mult: orasele din Romania care te ajuta sa fii mai sanatos

Conform unui studiu publicat de Institutul National de Statistica, media de viata din Romania a crescut simtitor in ultimul deceniu, chiar daca nu este neaparat aliniata la media Uniunii Europene pe acest subiect. Conform celui mai recent studiu publicat de catre Institutul National de Statistica, speranta de viata a romanilor a crescut peste 75 de [] .

Facebook: Apropiati ai PSD incercau SA MANIPULEZE opinia publica din Romania

Facebook spune ca a eliminat patru pagini, 26 conturi de Facebook si un grup din Romania, care faceau parte dintr-o retea ce opera in tara noastra prin conturi false, dar si reale create de apropiati ai PS.

Topul oraselor poluate din Romania: Cat de nociv este aerul din locul in care traim (VIDEO)

Iasul, Clujul si Bucurestiul sunt cele mai poluate orase din Romania, conform datelor ultimului studiu publicat de o o agentie elvetiana. La polul opus se afla Constanta, Braila si Galati. Vorbim.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2096 seconds )