Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cadoul de proportii pe care regina Elisabeta l-a pregatit pentru nunta printului Harry cu Meghan Markle

Adevărul Adevărul,
Cadoul de proportii pe care regina Elisabeta l-a pregatit pentru nunta printului Harry cu Meghan Markle

Printul Harry 33 de ani) si actrita Meghan Markle 36 de ani), care se vor casatori pe 19 mai, si-au rugat invitatii sa renunte la traditionalele cadouri de nunta si in schimb sa doneze banii, insa acest lucru nu a impiedicat-o pe regina Elisabeta sa le ofere un dar de proportii, la propriu. continuă pe Adevărul

Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Palatul Kensington pentru a-l cunoaste pe Printul Louis. A puratat batic

Fiind prinsa cu alte indatoriri oficiale, Regina Elisabeta si-a facut tocmai acum timp sa-si cunoasca cel mai tanar stranepot. Regina Angliei a fost vazuta aterizand pe peluza de la palatul.

Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Palatul Kensington pentru a-l cunoaste pe Printul Louis

Fiind prinsa cu alte indatoriri oficiale, Regina Elisabeta si-a facut tocmai acum timp sa-si cunoasca cel mai tanar stranepot. Regina Angliei a fost vazuta aterizand pe peluza de la palatul Kensington, acolo unde locuiesc Ducii de Cambridge cu cei trei copii ai lor.

Regina Elisabeta, convinsa ca mariajul Printului Harry cu Meghan Markle va fi unul dezastruos

Si-a dat consimtamantul ca nepotul ei sa se casatoreasca cu fosta actrita Meghan Markle, insa umbla vorba prin palat ca Regina Elisabeta a II-a nu vede cu ochi buni uniunea lor.

Caru' cu vedete: Roman Polanski si Bill Cosby, exclusi din Academia Americana de Film; Asa da cadou de nunta! Ce le va oferi Regina Elisabeta a II-a Printului Harry si viitoarei lui sotii; Johnny Depp a fost dat in judecata pentru rele tratamente

Cabral, dezgustat de ceea ce s-a intamplat la mare de 1 mai. Roabe de sampanie, artificii, elicoptere, alcool. nenorocire Cabral, dezgustat de ceea ce s-a intamplat la mare de 1 mai. Realizatorul tv a postat pe blogul personal. S-a aflat diminutivul delicat cu care printul Harry i se adreseaza viitoarei sale sotii Printul Harry a lasat sa-i scape numele de alint cu care i se adreseaza logodnicei sale, Meghan Markle. Printul de 33 de ani a fost inregistrat incercand.

Tara care isi schimba fusul orar pentru a se impaca cu vecinii

Kim Jong Un s-a angajat, in timpul summitului intercoreean, ca Phenianul sa revina la fusul orar al Seulului, in conditiile in care in acest moment intre cele doua Coreei exista o diferenta se fus orar de 30.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )