Libnet.ro
UNICEF

10:31

Caini: cel mai asteptat thriller romanesc al anului

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Caini: cel mai asteptat thriller romanesc al anului

Din 23 septembrie, unul dintre cele mai asteptate filme romanesti ale anului poate fi vazut pe marile ecrane din Romania. Caini marcheaza debutul in lungmetraj al lui Bogdan Mirica, scenaristul si co-regizorul serialului HBO Umbre, si reuneste trei dintre cei mai apreciati actori romani, in roluri puternice: Dragos Bucur, Vlad Ivanov si Gheorghe Visu. continuă pe Ceaşca de Cultură

SIF Banat Crisana - cel mai bun randament din BET-FI

Actiunile SIF1 Banat Crisana s-au apreciat cu 4,44%, in perioada 18-25 august, reprezentand cel mai bun randament raportat la euro din cadrul indicelui BET-FI, care s-a apreciat cu 1,68%.

Fratii Paval se apropie cu Dedeman de cel mai curajos obiectiv si isi pregatesc terenul pentru expansiunea in Europa

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in comercializarea de materiale pentru casa si gradina din Romania, isi pregateste terenul pentru planul anuntat de a-si extinde operatiunile si in afara granitelor tarii, iar acest lucru este tot mai aproape.

Cel mai important eveniment al Apple va fi pe 7 septembrie si e totul despre iPhone

Apple a fixat cel mai important eveniment al toamnei pentru 7 septembrie. Noul iPhone va fi prezentat, iar noul iOS va fi trimis catre toate dispozitivele.

Doua noi emisiuni in grila de toamna a Pro TV, cel mai scump buget pentru un show si un nou juriu Masterchef

Pro TV, postul de televiziune detinut de Central European Media Enterprises CME), a anuntat grila de toamna. Aceasta va include doua noi emisiuni - Supravietuitorul si Jocuri de Celebritate - prima beneficiind de cel mai mare buget al unui show de.

FOTO Cel mai mare parc de aventura dintr-un mall european se deschide pe 1 septembrie, la Bucuresti

Cel mai mare parc de aventura dintr-un spatiu inchis din Romania va fi deschis pe 1 septembrie, intr-unul dintre mall-urile din Bucuresti. Parcul cuprinde atat trasee pentru adulti, cat si pentru copii, o panza de paianjan, dar si cea mai lunga tiroliana dintr-un spatiu comercial din Europa. Costurile amenajarii parcului au depasit suma de 200. 000 de euro.

Iohannis: Comemorarea Marelui Razboi aduce cel mai puternic argument in favoarea proiectului european

Comemorarea Primului Razboi Mondial aduce cel mai puternic argument in favoarea proiectului european, a declarat presedintele Klaus Iohannis, duminica, in cadrul ceremoniei dedicate marcarii a 100 de ani de la intrarea Romaniei in prima conflagratie mondiala.

Comemorarea Marelui Razboi, cel mai puternic argument in favoarea proiectului european

Comemorarea Primului Razboi Mondial aduce cel mai puternic argument in favoarea proiectului european, a declarat astazi presedintele Klaus Iohannis, cu prilejul ceremoniei nationale dedicate marcarii a 100 de ani de la intrarea tarii noastre in primul razboi mondial, potrivit site-ului Administratiei Prezidentiale.

Cel mai in varsta om din lume are o ultima dorinta

Un indonezian a fost recent declarat cel mai in varsta om din lume. in acest moment, exista numeroase persoane care sustin ca ar fi cele mai batrane din lume. Dupa cum scriu si cei de la Independent, printre acestea se numara nigerianulJames Olofintuyi, care sustine ca ar avea varsta de 171 de ani, si etiopianul [].

A fost descoperit in Indonezia. E cel mai in varsta om din toate timpurile. Cati ani are acum

Cel mai in varsta om din lume ar fi un indonezian in varsta de 145 de ani, care insa isi doreste sa moara, scrie Mirror. Mbah Gotho a iesit din anonimat in clipa.

VIDEO+FOTO. Record Guinness Book : cel mai mare mozaic format din sombreros

Guadalajara, capitala statului mexican Jalisco, a obtinut vineri un record consemnat de Guinness Book prin formarea celui mai mare mozaic de sombreros din lume, relateaza EFE, preluata de Agerpres. Orasul a reusit sa stranga laolalta 2. 684 de palarii traditionale, cu prilejul inceperii editiei anuale a Encuentro Internacional del Mariachi y la Charreria, un festival cultural de muzica, dans si costume populare charro cowboy mexican), care se desfasoara in aceasta localitate in perioada 26 august 4 septembrie la Guadalajara.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )