Libnet.ro
UNICEF

22:30

Calin Popescu Tariceanu: Cei de la Comisia Europeana nu au expertiza necesara pentru a analiza obiectiv si cuprinzator toate modificarile la legile justitiei

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu: Cei de la Comisia Europeana nu au expertiza necesara pentru a analiza obiectiv si cuprinzator toate modificarile la legile justitiei

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat marti ca reprezentantii Comisiei Europene nu au expertiza necesara pentru a analiza obiectiv si cuprinzator modificarile aduse in Romania la legile. continuă pe B1

Tariceanu: Cei de la Comisia Europeana nu au expertiza necesara pentru a analiza obiectiv si cuprinzator toate modificarile la legile justitiei

Calin Popescu Tariceanu sustine ca la nivelul Comisiei Europene nu exista expertiza necesara pentru a analiza obiectiv si cuprinzator modificarile aduse la Bucuresti legilor Justitiei. Liderul ALDE precizeaza ca observatiile Comisiei de la Venetia ar putea fi integrate in legislatie, pentru a le da un confort suplimentar celor de la Comisia Europeana.

Calin Popescu-Tariceanu, prima reactie dupa dezbaterea din Comisia LIBE

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca dezbaterea privind Romania din Parlamentul European este una cu mare miza politica, iar Romania a cazut la mijloc intr-un razboi politic si.

Calin Popescu Tariceanu: Voi merge la referendum pentru ca este o obligatie si o responsabilitate cetateneasca

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca va merge la referendumul pentru revizuirea Constitutiei de la sfarsitul acestei saptamani pentru ca este o obligatie si o.

DNA a ajuns la fostele neveste ale lui Calin Popescu Tariceanu. Pe ce s-au dus zeci de mii de euro

Procurorii au ajuns pana la fostele neveste ale lui Calin Popescu Tariceanu sa ia declaratii in speranta ca il pot prinde cu ceva pe liderul ALDE. Mai mult de doi ani, al doilea om in stat a fost.

Am fost, sunt si raman un proeuropean convins

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, se declara in continuare un proeuropean convins, dar subliniaza ca Romania nu trebuie sa accepte sa se pozitioneze in postura elevului care primeste lectii de la altii.

Tariceanu: Nu sunt incantat de postura in care s-a aflat azi Romania, dar sa nu ne mire; Comisia Europeana nu este confortabila cu aparitia protocoalelor

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, luni seara, ca nu este incantat de postura in care s-a aflat Romania, spunand insa ca acest lucru nu trebuie sa mire pe nimeni in contextul in care, ani la rand, disputele politice interne au fost exportate la Bruxelles.

Ce a inteles Tariceanu din criticile lui Timmermans: Comisia Europeana nu este confortabila cu aparitia acestor protocoale, care lovesc statul de drept

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat la randul sau dupa ce prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a criticat Romania pentru modificarile legislative care afecteaza.

Tariceanu: Voi merge la referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi ca va merge la referendumul pentru revizuirea Constitutiei de la sfarsitul acestei saptamani.

Orban: Tariceanu a comis un plagiat grosolan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, il acuza pe liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, ca a a comis un plagiat grosolan, copiind proiectul PNL privind simplificarea procedurilor de acces pe piata muncii, relateaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )