Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cand incepe Imperiul Leilor, noua emisiune de la Pro TV

Adevărul Adevărul,
Cand incepe Imperiul Leilor, noua emisiune de la Pro TV

Pro TV a anuntat cand incepe Imperiul Leilor, noua emisiune a postului in care antreprenorii trebuie sa convinga investitorii din juriu sa le finanteze afacerea. continuă pe Adevărul

Cand incepe sezonul opt iUmor. Cine vor fi prezentatorii emisiunii de la Antena 1

Au inceput filmarile pentru sezonul opt iUmor. Delia, Cheloo si Mihai Bendeac sunt pregatiti sa jurizeze din nou concurentii care vor incerca sa ii impresioneze si sa puna mana pe marele premiu de 20. 000 de euro. Noua editie a emisiunii va fi difuzata de postul de televiziune Antena 1 din luna februarie. Sezonul opt iUmor .

Fabulos cati bani primesc Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf pentru noua emisiune

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au dat startul filmarilor pentru noul reality-show care ii are ca protagonisti si care va fi difuzat la Antena Stars. Contractul semnat este unul fabulos, iar in conturile cuplului vor intra in jur de 150. 000 de euro. Cati bani primesc Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf pentru noua emisiune Anamaria Prodan .

Cosmin Cernat va prezenta o noua emisiune la Kanal D. Ce s-a aflat chiar astazi

Cosmin Cernat a facut dezvaluiri despre show-ul Survivor si a oferit cateva detalii despre FanArena, emisiunea pe care o va prezenta la Kanal D incepand de luni, 27 ianuarie. Prezentatorul le recomanda fanilor sa aiba rabdare, intrucat show-ul nici nu a inceput. Cosmin Cernat va prezenta FanArena la Kanal D Invitat in emisiunea lui Teo .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )