Libnet.ro
UNICEF

23:00

Candidatii PNL la primariile din judetul Constanta. Nume vechi, nume grele si nume necunoscute

Adevărul Adevărul,
Candidatii PNL la primariile din judetul Constanta. Nume vechi, nume grele si nume necunoscute

Pe lista figureaza candidatii PNL la primariile din judetul Constanta, care fie sunt parte din partid si sunt primari cu vechi state, fie sunt independenti - cum e cazul amiralului Vergil Chitac, la Primaria Constanta. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020: cine candideaza in Bucuresti la Primariile din fiecare sector

Cursa pentru sefia Primariei Capitalei si cea a primariilor de sector incepe oficial, principalii concurenti si-au depus candidaturile duminica. Primariile fiecarui sector din Bucuresti candidati alegeri locale 2020 Market Cult Research, a realizat un sondaj in perioada 23-7 august, la cererea fundatiei Konrad Adenauer. Acesta are urmatoarele rezultate: 35% dintre alegatori l-ar vota pe .

Vedetele care candideaza la primarie. Alegerile locale din 2020 au nume grele pe lista candidatilor

Ce nume grele sunt pe listele alegerilor locale din 2020? Cateva din persoanele din showbiz si-au incercat si ele norocul. Care sunt sansele lor? Alegeri locale 2020: Ce vedete candideaza la primarie? Potop de vedete pe listele de la alegerile locale din 2020! Din ce in ce mai multe personaje cunoscute lumii intregi au parasit .

CORONAVIRUS |Focar de infectie la un centru de batrani din judetul Buzau

Un nou focar de coronavirus a fost descoperit in judetul Buzau, unde peste 30 de persoane de la Complexul de servicii pentru persoane varstnice Alexandru Marghiloman au fost testate pozitiv. Zece.

Focar de COVID-19 la un azil din judetul Buzau: 23 de batrani si 10 angajati infectati Trei varstnici au murit

Un numar de 23 dintre cei 36 batrani de la azilul din localitatea buzoiana Costesti, dar si 10 angajati din centru au fost confirmati cu coronavirus, unitatea fiind declarata focar de COVID-19. Dintre cei 23 de batrani diagnosticati, 3 au murit, iar restul sunt internati in Spitalul Municipal din Ramnicu Sarat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )