Libnet.ro
UNICEF

21:15

Caravana EUB – Sociologie din nou, dar la alt sediu

Editura Universităţii Bucureşti Editura Universităţii Bucureşti,
Caravana EUB – Sociologie din nou, dar la alt sediu

Dupa succesul pe care tocmai l-a inregistrat la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Caravana EUB vine in reluare, doar ca de aceasta data isi asteapta cititorii pasionati la sediul din Bd. Schitu Magureanu nr. 9, vizavi de Colegiul Gh. Lazar in zilele de 22 si 23 martie, de la ora 09:30). 114&160;total views, no [&8230;]. continuă pe Editura Universităţii Bucureşti

Caravana EUB Sociologie din nou, dar la alt sediu

Dupa succesul pe care tocmai l-a inregistrat la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Caravana EUB vine in reluare, doar ca de aceasta data isi asteapta cititorii pasionati la sediul din Bd. Schitu Magureanu nr. 9, vizavi de Colegiul Gh. Lazar in zilele de 22 si 23 martie, de la ora 09:30). No views yet.

Dacian Ciolos, o noua ipostaza de MODESTIE. Fostul premier, fotografiat, din nou, la bordul unei curse low-cost (FOTO)

Dacian Ciolos face ce face si reuseste sa atraga, din nou, admiratia romanilor. Dupa ce in timpul mandatului sau de premier, acesta a fost surprins calatorind cu un avion low-cost, tehnocratul.

Petre Daea loveste din nou! Ministrul Agriculturii: Echipajul APIA lucreaza nonstop, pana seara tarziu / Eu intru in casele oamenilor noaptea si ii trezesc din pat

Petre Daea loveste din nou! De data aceasta, Ministrul Agriculturii a mers la Colibasi, in Giurgiu, pentru a vedea cum se desfasoara programul pentru sprijinul cultivatorilor de tomate, arata PRO TV. Cu.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )