Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai inalte cladiri din Europa Centrala si de Est? Polonia, prima cladire de peste 300 de metri din Europa Centrala si de Est

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt cele mai inalte cladiri din Europa Centrala si de Est? Polonia, prima cladire de peste 300 de metri din Europa Centrala si de Est

Polonia este, de departe, tara cu cele mai multe cladiri inalte, de peste 100 de metri, din Europa Centrala si de Est fostul bloc comunist, cu exceptia tarilor din fosta Uniune Sovietica si tarile din fosta Iugoslavie), potrivit datelor. continuă pe Wall-Street Ro

DOLIU in lumea presei! A murit una dintre cele mai cunoscute VOCI din televiziune (VIDEO)

Marius Ancuta, comentatorul celor mai importante evenimente din snooker, a murit la varsta de 50 de ani. Eurosport a dat vestea in aceasta seara, prin intermediul lui Noli Cobilanschi, Director Editorial.

Business report: Autostrada Sebes Turda: lotul unde aluneci ca pe gresie, depistat cu probleme si la cele mai noi teste. Constructorul le neaga; Ce efecte ascunde plafonarea la 55 de lei/Mwh a pretului din productia interna de gaze; Comoara uriasa pe car

Cine sunt cei mai doriti angajatori din Romania? Primele 10 locuri din topul celor mai doriti angajatori sunt ocupate de companii multinationale, care si-au deschis afaceri in Romania. Ce companii se lupta cot la cot cu marii jucatori din industria tehnologiei pentru creierele romanesti din IT. Ce au in comun o companie din Big Four, una dintre cele mai mari banci si un important discounter.

Doliu in muzica usoara! S-a stins cantaretul din spatele uneia dintre cele mai ascultate piese din Romania

Tragedie pentru muzica usoara din Romania. Interpretul si compozitorul uneia dintre cele mai ascultate melodii romanesti a murit in urma cu putin timp, la Bucuresti. Ilie Micolov a murit la varsta de.

Birchall: Guvernul este determinat sa sustina industria cinematografica. Schema de ajutor de stat destinata industriei cinematografice, una dintre cele mai competitive din Europa

Viceprim-ministrul Ana Birchall, care participa la Ischia Global FilmMusic Fest, sustine ca Guvernul este determinat sa sustina industria cinematografica, iar prin schema de ajutor de stat destinata industriei cinematografice, tara noastra devine una dintre cele mai atractive destinatii din Europa pentru coproductia de filme.

Romanii sunt cei mai infocati sustinatori din Europa ai beneficiilor tehnologiei

Tehnologia ne simplifica viata, afirma fara niciun dubiu 94% dintre romanii chestionati in cadrul unui sondaj european realizat de E. ON si Kantar EMNID, convingere care ne situeaza cu mult peste media de 87% a europenilor care impartasesc aceeasi opinie.

Cati bani se dau pe aplicatii si care sunt cele mai cautate pe iOS si Android

Aplicatiile si jocurile pe mobil fac ca smartphone-ul sa fie o unealta eficienta pentru munca, dar si pentru distractie. Din fericire, exista aplicatii pentru aproape orice si destule jocuri cu care sa te distrezi. Totusi, unele au mai mult succes decat altele. Acestea sunt cele mai descarcate aplicatii si jocuri mobile de pe AppStore si [].

Ce spune mentorul roman al celei mai bune echipe de robotica din Europa despre sistemul de invatamant: Distruge creativitatea copiilor

Alexandru Budin, mentorul echipei de robotica a Colegiului National Ecaterina Teodoroiu din Targu Jiu, care a fost declarata cea mai buna formatie din Europa de la Campionatul Mondial care a avut loc in SUA, a postat un comentariu pe pagina sa de Facebook cu privire la sistemul educational din Romania. Echipa Technogods s-a calificat in semifinala Campionatului Mondial din Detroit si, in urma cu putin timp, a primit titlul Gorjeanul Anului.

O stoarce de energie! Care este jucatoarea din circuitul WTA care ii face cele mai mari probleme Simonei Halep!

Simona Halep a dezvaluit numele jucatoarei din circuitul feminin in compania careia joaca cele mai istovitoare meciuri.

Romnii cheltuiesc pna la 800 euro pentru un sejur n vara aceasta. Bucurestenii sunt cei mai cumpatati

Sumele romanilor care isi permit vacante in aceasta vara se ridica la 250-300 euro/persoana pentru city break si 700-800 euro pentru un sejur in statiuni si insule din Europa, reiese din datele transmise de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT), la solicitarea HotNews. ro. Situatia pe regiuni arata ca ardelenii si moldovenii aloca un buget mai mare decat bucurestenii cand vine vorba de vacante.

Cele mai proaste sau mai ciudate masini de politie din lume

Cele mai proaste masini de politie din lume iti arata ca nu toate statele dau prea multa atentie fortelor de ordine, care sunt obligate sa se descurce cu orice rabla. intr-un articol precedent ti-am aratat o scurta lista cu cele mai tari masini de politie din lume. Ti-am aratat atunci cum tari ca Germania, SUA, [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )