Libnet.ro
UNICEF

21:30

Care sunt principalele evenimentele spatiale din 2015

Hotnews Hotnews,
 Care sunt principalele evenimentele spatiale din 2015

Anul care tocmai a inceput se anunta unul aglomerat si interesant din punct de vedere al explorarii spatiale. Daca 2014 va ramane in istoria spatiala ca anul in care am aterizat pe o cometa, 2015 ar putea ajunge sa fie cunoscut ca anul Pluto si al altor planete pitice, scrie The Wire, trecand in revista principalele evenimente spatiale din acest an. continuă pe Hotnews

Agenda politica a lumii in 2015: care sunt cele mai importante alegeri de pe glob

Alegerile din 2015 aduc in prim-plan cateva batalii electorale dinamice, care in unele cazuri pregatesc terenul pentru provocari mai importante care vor veni in 2016. Iata care sunt cele mai importante alegeri din acest an, cu potential de a influenta.

Mesajul Simonei Halep dupa primul meci din 2015

Simona Halep a castigat, luni, primul sau meci din 2015, anul in care este obligata sa confirme rezultatele remarcabile obtinute in ultimele 12 luni. Vedeti mai jos ce a spus Halep dupa victoria muncita si nu lipsita de emotii in fata Annikai Beck din Germania in primul tur la Shenzen.

Mini-drone, case inteligente si noi dispozitive purtabile, principalele atractii la CES 2015

Mini-dronele, casa inteligenta, automobilele conectate la internet si noi dispozitive purtabile vor fi principalele atractii ale CES 2015, cea mai mare expozitie de produse digitale, de unde nu vor lipsi noi modele de televizoare, mai mari si mai performante decat cele lansate in anii anteriori, transmite Mediafax.

Situatiile financiare din 2015 vor fi intocmite dupa noi reglementari. Vezi care sunt modificarile fata de anul trecut, ce principii contabile sunt recunoscute si cum se re-clasifica firmele dupa active si cifra de afaceri

De la 1 ianuarie 2015 a intrat in vigoare OMFP nr. 1802/2014, care aproba reglementarile contabile conforme cu Directiva nr. 34/2013 privind contabilitatea- act de referinta in conducerea contabilitatii si intocmirea situatiilor financiare anuale. Prin urmare situatiile financiare din acest an vor fi intocmite conform noilor reglementari. Elementele de noutate absoluta sunt generate de doua abordari: prima, o reclasificare a entitatilor economice in categoriile microentitati, entitati mici, entitati mijlocii si mari, iar in functie de aceasta clasificare, fiecare va intocmi situatii financiare prescurtate sau cu mai multe componente. A doua abordare se refera la transpunerea in legislatia nationala a mai multor standarde IFRS fata de cele deja existente. Consultati aici actul normativ.

MAE: Romania a preluat Presedintia Comitetului de Securitate al OSCE pe 2015. Care sunt obiectivele presedintiei anuale romanesti

Romania a preluat Presedintia anuala a Comitetului de Securitate al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) pentru perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2015, a informat marti Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat de presa.

Elena Udrea il ataca pe Klaus Iohannis in primul mesaj din 2015: Daca toate sperantele noastre sunt in noul presedinte, se va alege praful de ele

Presedintele PMP, Elena Udrea, lanseaza un atac dur la adresa noului presedinte Klaus Iohannis, in prima iesire din acest an, venita sub forma unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook. in opinia Elenei Udrea,.

Rafael Nadal, invins fara drept de apel in primul meci din 2015

Spaniolul Rafael Nadal a revenit pe terenul de tenis dupa o pauza fortata de doua luni care a fost cauzata de operatia de apendicita pe care a fost nevoit sa o efectueze.

Simona Halep, dupa prima victorie din 2015: Dupa o vacanta frumoasa, ne-am incarcat bateriile si suntem pregatiti sa o luam de la capat

Simona Halep a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie insotita de un mesaj cu urari pentru noul an, dupa prima victorie inregistrata in 2015, la turneul de la Shenzen.

Simona Halep, debut in trei seturi la primul sau turneu din 2015. Cum s-a descurcat cu Beck

Simona Halep a debutat la Shenzhen in primul sau turneu din anul 2015. Numarul 3 mondial s-a impus in trei seturi in fata nemtoaicei Annika Beck.

Simona Halep, debut in trei seturi la Shenzhen. Cum s-a descurcat in primul meci din 2015

Simona Halep a debutat la Shenzhen in primul sau turneu din anul 2015. Numarul 3 mondial s-a impus in trei seturi in fata nemtoaicei Annika Beck.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )