Libnet.ro
UNICEF

07:45

Carlos Santana spune ca Beyonce nu a castigat cel mai important trofeu la Grammy 2017 pentru ca nu este o cantareata adevarata

Adevărul Adevărul,
Carlos Santana spune ca Beyonce nu a castigat cel mai important trofeu la Grammy 2017 pentru ca nu este o cantareata adevarata

Muzicianul mexican Carlos Santana, in varsta de 69 de ani, si-a exprimat opinia legata de faptul ca Beyonce a pierdut cel mai important trofeu al premiilor Grammy 2017 in fata artistei britanice Adele, precizand ca artista americana nu merita aceasta recompensa. continuă pe Adevărul

Carlos Santana, despre Beyonce:Muzica ei e mai degraba modelling (VIDEO)

Celebrul cantaret Carlos Santana se ia de nu mai putin celebra Beyonce, care a pierdut, duminica seara,in fata lui Adele, cele mai importante categorii din cadrul premiilor Grammy. Chitaristul.

O intalnire Iohannis - Trump, obiectivul cel mai important din punct de vedere al dialogului politic bilateral

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a declarat, intr-un interviu difuzat sambata seara de Digi 24, ca are promisiunea de la consilierul pe securitate nationala al lui Donald Trump ca va efectua, pana in luna iunie, o vizita in Romania, obiectivul cel mai important din punct de vedere al dialogului politic bilateral la nivel strategic fiind o intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si presedintele Donald Trump.

VIDEO Carlos Santana, despre Beyonce: Este foarte frumoasa, dar nu e o cantareata adevarata

Cantaretul Carlos Santana crede ca Beyonce a pierdut, duminica seara, in fata lui Adele, la cele mai importante categorii din cadrul celei de-a 59-a editie a premiilor Grammy, pentru ca desi este foarte frumoasa si e placut sa o privesti, Beyonce nu este cu adevarat o cantareata, spre deosebire de Adele, al carui talent muzical nu-l poate contesta nimeni, scrie New Zealand Herald.

Investitiile care au inceput cel mai bine anul 2017: cat se putea castiga plasand 10.000 de lei intr-un depozit, in actiuni, aur sau euro?

Anul 2017 a inceput bine pentru majoritatea investitiilor, actiunile companiilor romanesti iesind cel mai mult in evidenta. Cititi in continuare cat ar fi castigat o persoana care la finalul anului trecut ar fi depus 10. 000 de lei in intr-un depozit.

Fernando Alonso (McLaren), cel mai bine platit pilot din Formula 1: Cate ZECI de milioane castiga pe stagiune

Fernando Alonso McLaren-Honda) este pilotul cel mai bine platit din Formula 1, cu un salariu anual de aproximativ 40 de milioane de dolari, dupa cum informeaza L'Equipe, citat de Hotnews. Spaniolul.

RECORD! O tanara a vizitat toate tarile lumii in cel mai scurt timp: in doar 18 luni si 26 de zile (FOTO)

Cassie de Pecol este o tanara de 27 de ani din SUA care a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a devenit prima persoana care a vizitatat toate tarile lumii in cel mai scurt timp. Femeia se.

Internautii au decis! Ea are cel mai SEXY posterior postat pe Instagram (FOTO INCENDIAR)

Cel mai cautat posterior pe Instagram este, fara dubii, al frumoasei Sommer Ray. Tanara are 13 milioane de fani care ii apreciaza fotografiile deocheate pe care le posteaza pe reteaua de s.

Dragnea: Legea de aprobare a OUG 14 va fi votata cel mai tarziu martea viitoare; nu exista inca un pretext de enervare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca legea de aprobare a OUG 14 va fi votata cel mai tarziu martea viitoare si in Camera Deputatilor care este for decizional, social-democratul sustinand ca ne invartim un jurul.

Pretul cuprului duce pietele europene la cel mai ridicat nivel din ultimul an

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, atigand cel mai ridicat nivel de dupa decembrie 2015, ca urmare a avansarii pretului cuprului.

California: Circa 200.000 de persoane au primit ordin de evacuare, dupa ce ploile abundente au slabit cel mai inalt baraj din SUA (VIDEO)

Circa 200. 000 de persoane din nordul Californiei au primit ordin de evacuare, dupa ce ploile abundente din ultimele saptamani au slabit periculos de mult structura barajului Oroville, cel mai inalt baraj.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )