Libnet.ro
UNICEF

22:15

in cazul declaratiei unice, un contribuabil poate beneficia de o reducere de 10% la plata contributiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in cazul declaratiei unice, un contribuabil poate beneficia de o reducere de 10% la plata contributiilor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, ca: Un contribuabil poate beneficia de o reducere de 5% a contributiilor platite catre stat daca plateste anticipat pana la finalul anului si inca 5% daca depune declaratia unica online, reducerea totala fiind de 10%, iar cei care sunt si salariati vor fi scutiti de plata CAS si CASS in cazul veniturilor obtinute din drepturi de autor. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Finantelor: Un contribuabil poate beneficia de o reducere de 10% la plata contributiilor

Un contribuabil poate beneficia de o reducere de 5% a contributiilor platite catre stat daca platest.

Eugen Teodorovici, despre declaratia unica: Un contribuabil poate beneficia de o reducere de 10% la plata contributiilor in cazul declaratiei unice

Anunt de ultima ora al ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. El a declarat ca ordonanta de urgenta referitoare la declaratia unica a fost adoptata joi, de Guvern si ca actul normativ.

Calitatea de asigurat se pastreaza pana la termenul de depunere a Declaratiei unice

Calitatea de asigurat a persoanelor care realizeaza venituri din activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, agricultura, silvicultura, piscicultura, asocieri cu persoane juridice, investitii si alte surse se pastreaza pana la termenul de depunere a declaratiei unice, respectiv 15 iulie, au anuntat, in aceasta seara, reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS).

CNAS: Calitatea de asigurat se pastreaza pana la termenul de depunere a declaratiei unice, respectiv 15 iulie

Calitatea de asigurat a persoanelor care realizeaza venituri din activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, agricultura, silvicultura, piscicultura, asocieri cu persoane juridice, investitii si alte surse se pastreaza pana la termenul de depunere a declaratiei unice, respectiv 15 iulie, au anuntat, joi seara, reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )