Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cea mai mare societate a lui Porumboiu, acuzata ca a incasat ilegal subventii, pentru animale care figurau decedate. Milionarul: Sunt numai minciuni!

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare societate a lui Porumboiu, acuzata ca a incasat ilegal subventii, pentru animale care figurau decedate. Milionarul: Sunt numai minciuni!

Directorul Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura APIA) Vaslui a declarat ca societatea Comcereal, a omului de afaceri Adrian Porumboiu, a fost sanctionata pentru incasarea ilegala de subventii pentru animale care figurau ca fiind moarte. Comcereal trebuie sa restituie, potrivit APIA, 2,9 milioane de euro, penalizarile totale depasind 12 milioane de euro. Porumboiu a catalogat drept dementa acuzatia APIA. continuă pe Adevărul

in Europa, Romania e prima in topul tarilor cu cea mai mare viteza de internet

La nivel global, Romania se pare ca si-a pierdut pozitia in topul tarilor cu cea mai viteza de internet, e insa prima Europa. Odata la cateva luni, cei de la Ookla publica un nou raport pentru a evidentia tara cu cea mai mare viteza de internet de pe mapamond. Acelasi raport include si un top [].

Bulgaria a obtinut 1,3 miliarde euro din cea mai mare vanzare de titluri de stat

Bulgaria a plasat, la data de 19 martie, obligatiuni guvernamentale de 1,3 miliarde de euro, aceasta fiind cea mai mare vanzare din istoria tarii, transmite Reuters, conform Agerpres.

Facebook ar putea fi cea mai mare platforma de stiri din lume

In prezent, avand peste 1,4 miliarde de utilizatori, Facebook reprezinta o sursa importanta de trafic pentru detinatorii de site-uri, care urmaresc sa adune un numar cat mai mare de vizitatori de pe telefonul mobil.

Actiunile Bancii Carpatica, cea mai mare crestere din BET-XT

Piata de capital nu a oferit investitorilor prea multe motive de satisfactie, in perioada 16-26 martie, indicii fiind inca in scadere, astfel ca cele mai mari cresteri au apatinut unor actiuni foarte putin lichide.

Cea mai mare descoperire astronomica din Romania. O nova rosie, identificata intr-o galaxie aflata la 21 de milioane de ani-lumina fata de Pamant

Specialistii Observatorului Astronomic din Barlad au facut o descoperire importanta: o nova rosie luminoasa, dintr-o galaxie situata la aproximativ 21 de milioane de ani-lumina fata de Pamant. Descoperir.

Rusia, plan ambitios: plan pentru cea mai mare autostrada din lume, intre Europa si SUA

Rusia vrea sa construiasca o autostrada transsiberiana care ar putea-o lega de granita de est a statului american Alaska, trecand peste stramtoarea Bering, care separa Asia de America de Nord, dupa cum arata planul prezentat de presedintele companiei.

Porumboiu, sanctionat cu 12 milioane de euro: E un abuz inimaginabil. Vreti sa-l distrugeti pe Porumboiu? Distrugeti-l! Mai pleaca 4.000 de oameni acasa

Cea mai mare societate din grupul de firme a omului de afaceri Adrian Porumboiu, SC Comcereal SA, a fost sanctionata cu 12 milioane de euro de Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura APIA), sume ce reprezinta subventii ce au fost acordate in perioada 2012 - 2015.

Cererea de spatii industriale si logistice, cu 40% mai mare in 2014

Cererea de spatii industriale si logistice de anul trecut a fost de 209. 000 mp, in crestere cu 37% in comparatie cu 2013, totodata aceasta fiind cea mai mare valoare inregistrata in ultimii 5 ani.

FOTO Cea mai frumoasa pensiune din Romania, Castelul de lut din Valea Zanelor constructia de poveste facuta doar din materiale naturale

O pensiune din localitatea Porumbacu de Sus, judetul Sibiu, poate concura fara probleme pentru titlul de cea mai frumoasa din Romania. Este construita doar din materiale naturale, iar zona aleasa este una de poveste.

Prabusirea avionului Germanwings. Procuror: Cea mai plauzabila interpretare - copilotul a refuzat in mod deliberat sa ii deschida usa pilotului si ar fi prabusit intentionat aeronava

Cea mai plauzibila interpretare a faptelor petrecute in cabina avionului Germanwings prabusit marti in Alpii francezi este ca, dupa ce pilotul a iesit din cabina, copilotul a refuzat in mod deliberat sa ii deschida si pare ca acesta ar fi prabusit intentionat aeronava. Procurorul din Marsilia a precizat, intr-o conferinta de presa, ca potrivit sunetelor care se aud pe cutia neagra acesta era in viata si respira pana la impact, fara insa a scoate niciun cuvant. 35: Ministrul german al Transporturilor confirma, citand experti, ca pilotul a fost incuiat pe din afara cabinei si ca a fost impiedicat sa intre. Ministrul german de interne a afirmat la randul sau ca nu exista inidicii care sa sugereze un context terorist.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )