Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai urata masina din lume era pentru adultii cu minte de copil

Playtech Playtech,
Cea mai urata masina din lume era pentru adultii cu minte de copil

Cea mai urata masina din lume a fost si printre cele mai mici automobile concepute vreodata. Desi arata precum o jucarie, ea putea fi condusa de adulti, ca sa rada tot orasul de ei. Daca-ti spun ca aceasta masina a fost de origine americana, probabil n-ai sa crezi. Americanii sunt cunoscuti pentru pasiunea lor imensa []. continuă pe Playtech

Bacalbasa (PSD), atac suburban la Elena Udrea: Orice profesie a facut doamna nainte si chiar daca cea mai veche profesie din lume ...

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a atacat-o suburban joi, in timpul dezbaterilor deputatilor pe Codul administrativ, pe Elena Udrea, sugerand ca aceasta a practicat cea mai veche meserie din lume.

Nicolae Bacalbasa face SHOW in Parlament! Ce fost ministru ar fi practicat CEA MAI VECHE MESERIE DIN LUME

Deputatul Nicolae Bacalbasa a facut, joi, show in parlament. PSD-istul le-a dat o replica liberalilor, care acuzau faptul ca Liviu Dragnea o impune pe Viorica Dancila, desi aceasta nu ar avea competente pentru.

Dacia a facut ANUNTUL care ne da FIORI! Schimbare TOTALA la compania care produce cea mai IUBITA masina din Romania

Grupul Renault, care controleaza Automobile Dacia, are de la 1 iulie un nou director financiar. Aurelia Leoveanu il inlocuieste pe Liviu Bocsaru, care a ocupat aceasta pozitie in ultimii sase ani si care.

Record confirmat de institutii internationale: Romania are cea mai mare rata de crestere din lume a cheltuielilor militare

Conform unui raport intocmit de Stockholm International Peace Research Institute SIPRI), Romania a avut cea mai mare rata de crestere din lume a cheltuielilor militare in intervalul 2016-2017, se arata in datele unui.

Horoscop. Cea mai calculata zodie. Este un exemplu pentru cei din jur

Suntem oameni supusi greselilor de tot felul, chiar daca incercam sa scapam de aceasta pecete de rau augur. Exista insa o femeie care nu se incadreaza in acest scenariu, pentru ca si atunci cand a.

Studenta care a reprezentat Romania la un workshop-eveniment de film documentar la cea mai mare scoala de film din SUA: Am invatat enorm

Ioana Grigore este unul dintre cei 12 tineri regizori de pe toate meridianele planetei selectati sa participe la un inedit workshop-eveniment de film documentar organizat de American Film Showcase, la USC School of Cinematic Arts, in Los Angeles. Spune ca cele doua saptamani petrecute in America au reprezentat cea mai intensa si complexa experienta de film din viata ei.

TVR 1, pe locul 1 cu meciurile de la Campionatul Mondial. Care a fost cea mai vizionata partida din sferturi

TVR 1 din nou lider de audienta. Cele patru partide din faza sferturilor CM FIFA Rusia 2018 au plasat postul TVR 1 pe locul 1 pe toate categoriile de public: national, urban si comercial.

Top 10 cele mai valoroase branduri din industria fashion! Oscar de la Renta depaseste Gucci si Louis Vuitton!

Modul de a ne imbraca ne defineste personalitatea si simtim mereu nevoia de a arata cat mai bine pentru a ne intari increderea in persoana noastra. Cautam acea stare care sa ne faca sa ne simtim de parca am defila pentru cea mai importanta prezentare de moda din lume, doar ca podimul nostru este viata de zi cu zi. Iata lista celor mai valoroase branduri de lux din lume din industria fashion.

VIDEO Romania a cucerit trofeul pentru cel mai bun cor barbatesc din lume. Este format din teologi cu voci extraordinare

Corala Armonia, apartinand Arhiepiscopiei Tomisului, este din nou cel mai bun cor barbatesc din lume. Premiul a fost obtinut la Jocurile Mondiale Corale ce se desfasoara la Tshwane 4-14 iulie 2018), in Africa de Sud.

VIDEO Arhiepiscopia Tomisului are cel mai bun cor barbatesc din lume. Cum isi apara titlul campionii mondiali en-titre

Romanii care formeaza cel mai bun cor barbatesc din lume, Corala Armonia, se lupta pentru un nou titlu mondial. Competitia are loc la Pretoria, in Africa de Sud.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )