Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cei mai saraci oameni din lume traiesc in aceste 5 tari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cei mai saraci oameni din lume traiesc in aceste 5 tari

Doua treimi dintre cei mai saraci oameni din lume traiesc in doar cinci tari, potrivit unui studiu al Bancii Mondiale . Desi saracia se afla in declin la nivel global, cei care sunt subzista cu mai putin de 1,25 dolari pe zi, sunt concentrati in. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai ciudate cladiri din lume. Sediul Uniunii arhitectilor din Romania este in top

Arhitectii sunt artisti si, atunci cand au voie sa se manifeste si nu sunt constransi de ideile altora, din mainile lor ies adevarate opere de arta. E adevarat, ca aceste opere de arta seamana, deseori, cu stilul cubist al lui Picasso, dar cladirile.

Juramant FRANCMASON, semnat de cei mai mari oameni ai Junimii, descoperit ACUM, la Iasi. Ce scrie in textul respectiv

Reprezentantii Muzeului Literaturii Romane din Iasi au anuntat, marti, ca in arhiva institutiei a fost descoperit un document care dezvaluie existenta unei grupari secrete din care faceau parte .

Este cea mai buna meserie din lume. Tu lucrezi in domeniu?

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul.

Cel mai mare ORAS din lume va avea de cinci ori populatia Romaniei. in ce tara se va naste

Autoritatile chineze planuiesc sa realizeze un nou megalopolis, cu caracteristici nemaiintalnite pana acum - 100 de milioane de locuitori, o suprafata mai mare decat state ca Uruguay sau Senegal si o.

VIDEO Victor Wooten, unul dintre cei mai mari basisti din lume, vine in Romania

Americanul Victor Wooten, castigatorul a cinci premii Grammy, va canta in premiera la Bucuresti pe 23 octombrie, pe scena Salii Radio, in cadrul seriei de concerte Jazz Night Out, organizate de Twin Arts.

Cum a reusit Edward Snowden sa scape de supravegherea americanilor folosind cel mai sigur sistem de operare din lume

Edward Snowden a ajuns unul dintre cei mai cunoscuti oameni ai planetei dupa ce a dezvaluit cat de mult ne supravegheaza agentii precum NSA. El a reusit sa ramana departe de ochii agentiei folosind poate cel mai sigur sistem de operare, un Linux creat special pentru anonimii Internetului.

Cele mai ciudate cladiri din lume. Sediul Uniunii arhitectilor din Romania este in top

Arhitectii sunt artisti si, atunci cand au voie sa se manifeste si nu sunt constransi de ideile altora, din mainile lor ies adevarate opere de arta. E adevarat, ca aceste opere de arta seamana, deseori, cu stilul cubist al lui Picasso, dar cladirile ciudate create de artisti fac deliciul turistilor. Din Romania, sediul Uniunii Arhitectilor din Romania s-a incadrat cu brio in topul celor mai ciudate cladiri din lume.

Cele mai cautate biserici din Bucuresti

De Pasti, chiar si cei mai liber-cugetatori din fire iau, pentru scurt timp, calea bisericii. De inviere se vede de ce 90% din locuitorii Romaniei se declara la recensamant crestini. in toata tara bisericile gem de lume. Bucurestiul nu face exceptie. Numai ca aici, mai mult poate ca in alte locuri, avem niste lacasuri de cult mai asaltate decat altele.

In Arabia Saudita incepe constructia celui mai inalt zgarie-nori din lume. Kingdom Tower va avea un kilometru inaltime

In orasul Jeddah din Arabia Saudita vor incepe in 27 aprilie lucrarile de constructie la cea mai inalta cladire din lume, Kingdom Tower care va avea 200 de etaje si va depasi 1. 000 metri inaltime. Costurile estimate ale constructiei sunt de 1,2 miliarde dolari, insa cu siguranta vor fi mai mari, iar termenul de finalizare este 2019, scrie CNN.

Cei mai detestati raufacatori din filme si seriale

Moartea regelui Joffrey Baratheon in timpul nuntii sale, din serialul-fenomen Urzeala tronurilor, interpretat de Jack Gleeson a marcat disparitia unuia dintre cele mai detestate personaje de pe micul ecran. Cele cateva minute intesnse ale ceremoniei regale ating apogeul cand tiranul rege Joffrey moare, dupa ce este otravit.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )