Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cel mai mare miting aviatic al toamnei va avea loc sambata pe Aerodromul Clinceni

Antena3 Antena3,
Cel mai mare miting aviatic al toamnei va avea loc sambata pe Aerodromul Clinceni

Zeci de avioane vor colora sambata cerul, la cel mai mare miting aviatic al toamnei. Deja s-au facut ultimele verificari ale avioanelor inainte de marele spectacol, iar pilotii au facut zboruri de. continuă pe Antena3

China a devenit cel mai mare importator mondial de petrol

China a devenit cel mai mare importator mondial de petrol in luna septembrie, depasind Statele Unite.

Incepe cel mai mare pelerinaj religios din tara, la Sf. Parascheva. Reteta de succes a BOR: cum a transformat Biserica un cadou de la turci in brandul Romaniei

Cel mai important pelerinaj religios din Romania incepe astazi, la Iasi, unde sunt asteptati, pana pe 15 octombrie, peste jumatate de milion de romani. Mai mult de jumatate se vor inchina in fata moastelor Sfintei Cuvioase Parascheva, cunoscuta in.

China a depasit SUA si a devenit cel mai mare importator de titei din lume

China a devenit in luna septembrie cel mai mare importator mondial de petrol, datorita cresterii economice si a vanzarilor puternice din sectorul auto, potrivit unui raport al Energy Information Administration din SUA.

incepe cel mai mare festival de comedie din Europa

Festivalul International de Film Comedy Cluj incepe astazi, de la 19. 00, la Cinematograful Florin Piersic, cu proiectia filmului Enough Said, ultima productie care il are in rol principal pe regretatul actor James Gandolfini. Cel mai mare festival tematic dedicat filmului de comedie din Europa aduce la Cluj, intre 11 si 20 octombrie, peste 120 de filme din peste 35 de tari.

Tranzactie iminenta: Lenovo, cel mai mare producator de PC-uri din lume, ar putea cumpara HTC

Producatorul de telefoane mobile HTC se lupta cu grave probleme financiare in ultimul an. Desi a lansat unul dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piata la inceputul anului, vanzarile gamei HTC One nu au impresionat, iar problemele s-ar.

Vinul Molda a fost premiat cu medalia de aur la cel mai mare concurs din Asia

Vinul Chardonnay 2011 produs de compania Berhord din Chisinau a obtinut o medalie de aur la Daejeon Wine Trophy din Coreea, cel mai mare concurs de vinuri din afara Europei. Atat participarea, cat si rezultatul reprezinta o premiera pentru Republica Moldova.

VIDEO Cel mai mare proiect de mediu integrat din Romania a fost semnat luni: 416 milioane de euro, pentru statia Glina

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, impreuna cu ministrul Mediului, Rovana Plumb, au semnat luni contractul de finantare pentru finalizarea statiei de epurare Glina. Din valoarea totala de 416,5 milioane de euro, contributia din fonduri europene nerambursabile este de 62. 63%, fara TVA. Proiectul devine astfel cel mai mare de acest fel din Romania.

Business Report: Cel mai mare angajator din economie, pus pe butuci; Cat a ajutat cresterea TVA bugetul. TVA-ul efectiv din Romania in comparatie cu al vecinilor; Rata la banca a ajuns mai avantajoasa decat chiria

Cati bani castiga in fiecare secunda responsabilii de blocajul american. Congresul SUA, in ansamblul sau, castiga 2,95 de dolari. Doi mari grupuri de retail, acelasi brand. Cum se bat acum magazinele Real intre ele. Cele patru magazine Real care au ramas.

Cel mai mare eveniment pe reguli de K-1 din Europa la Galati

Superkombat si Primaria Galati au lansat o campanie umanitara la nivel mondial pentru ajutorarea sinistratilor, urmand sa fie distribuit un mesaj permanent prin intermediul televiziunilor partenere la urmatoarele trei gale majore care vor fi organizate pana la incheierea acestui an, inclusiv marea finala de la Galati, programata pe 21 decembrie.

Cel mai mare VIS al meu este sa am un IUBIT. De ce NICIUN barbat nu vrea sa fie cu blonda asta superba

Anastasia are doar 22 de ani, insa pana acum nu a avut niciun iubit stabil. Si asta pentru ca job-ul ei ii baga in sperieti pe domni. Este campioana la Thai Boxing, are centura neagra la karate si tocmai a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )