Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cel mai recent bilant al epidemiei de Ebola. Peste 4.000 de oameni au murit

Antena3 Antena3,
Cel mai recent bilant al epidemiei de Ebola. Peste 4.000 de oameni au murit

Organizatia Mondiala a Sanatatii anunta ca epidemia de Ebola izbucnita in vestul Africii a provocat moartea a cel putin 4. 033 de persoane, informeaza AFP. Pana pe 8 octombrie, s-au inregistrat. continuă pe Antena3

Cel mai recent bilant al epidemiei de Ebola. Aproape 3.900 de morti in Africa de Vest

Organizatia Mondiala a Sanatatii a prezentat cel mai recent bilant al epidemiei de Ebola. 865 de persoane ifectate cu virusul Ebola au murit in Africa de Vest, din 8. 033 de cazuri inregistrate in cinci tari.

Tanar si nebun (Traieste-ti viata!) videoclip filmat cu telefonul pentru cel mai recent single al lui Whats UP, feat Moculescu Moga! VEZI aici cum arata!

Dupa ce a cucerit topurile muzicale cu primul sau single, solo, Taxi, mega-hit-ul fredonat de toata tara in ultimele luni,.

Cel mai mare inamic al Moscovei. De cine le este frica rusilor

Peste 70 la suta dintre cetatenii rusi considera ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al Rusiei, iar aproximativ 50 la suta sustin ca Beijingul este cel mai bun prieten al tarii, potrivit unui sondaj.

Cainele japonez, eligibil pentru nominalizarea la premiul Oscar pentru cel mai bun film strain

Cainele japonez, debutul in regia de lungmetraj al lui Tudor Cristian Jurgiu, este eligibil pentru nominalizarea la premiul Oscar pentru cel mai bun film strain la gala din 2015, alaturi de pelicule din alte 82 de.

Victor Ponta: Declaratiile lui Basescu despre un judecator, cel mai grav act al unui oficial roman in ultimii 25 de ani

Declaratia de joi a presedintelui Traian Basescu legata de un judecator reprezinta cel mai grav act la adresa justitiei din partea unui oficial roman in ultimii 25 de ani, considera premierul Victor Ponta.

Ponta: Declaratiile lui Basescu despre un judecator, cel mai grav act al unui oficial roman in ultimii 25 de ani

Declaratia de joi a presedintelui Traian Basescu legata de un judecator reprezinta cel mai grav act la adresa justitiei din partea unui oficial roman in ultimii 25 de ani, considera premierul Victor.

Londra, cel mai atractiv oras din lume pentru afaceri si inovatiiq

Londra este cel mai atractiv oras din lume pentru afaceri si inovatii, surclasand metropole precum New York, Paris si Tokyo, conform unei cercetari efectuate de fundatia japoneza Mori, care a luat in considerare 40 de orase mari in functie de.

Londra, cel mai atractiv oras din lume pentru afaceri si inovatii

Londra este cel mai atractiv oras din lume pentru afaceri si inovatii, surclasand metropole precum New York, Paris si Tokyo, conform unei cercetari efectuate de fundatia japoneza Mori, care a luat in considerare 40 de orase mari in functie de.

Preturile alimentelor, cel mai mare declin la nivel global din 2010

Preturile alimentelor la nivel global a atins cel mai scazut nivel din august 2010 pana in prezent, septembrie fiind a sasea luna de scaderi consecutive, marcand cea mai lunga perioada de declin de la sfarsitul anilor 1990, arata Organizatiei pentru.

Romanul care detine cel mai vechi laptop din lume il vinde. Cat costa aceasta piesa de istorie?

Iosif Bondici, din Satu Mare, detine un exemplar din cel mai vechi laptop din lume, modelul Epson HX-20. Acum, el vinde laptopul, dar Playtech i-a aflat povestea inainte de acest moment. Iosif Bondici esteprofesor de electronica si vreasa vanda aparatul inca functional pentru a-si cumpara un laptop modern. Epson HX-20esteconsiderat primul computer portabil din lume. A fost anuntat in anul 1981 si lansat comercial la nivel mondial in 1983. Bondici detine aparatul de doi ani. El a primit laptopul cadou [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )