Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cele doua nave cu grau din tara noastra si Franta sunt inca in custodia procurorilor egipteni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele doua nave cu grau din tara noastra si Franta sunt inca in custodia procurorilor egipteni

Cele doua nave cu grau din tara noastra si Franta, respinse de Autoritatea pentru carantina din Egipt pe motiv ca ar contine seminte de mac, sunt inca in custodia procuraturii si nu au fost eliberate, au anuntat sambata oficialii de la Cairo, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Investitorii din Qatar, interesati de sectorul agroalimentar din tara noastra

Ambasadorul statului Qatar, Abdulla Nasser A. Alhemaidi, si o delegatie de oameni de afaceri din aceasta tara s-au aratat ieri, in timpul unei intalniri cu ministrul Petre Daea, interesati sa dezvolte relatiile de colaborare romano-qatareze in sfera domeniului agriculturii si dezvoltarii rurale.

Tara noastra a inregistrat o scadere cu 1,9% a efectivelor de porcine

Efectivele de porcine au scazut, in tara noastra, cu 1,9% in luna mai a acestui an, comparativ cu perioada similara din anul anterior, ajungand la 4,486 milioane de capete, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Institutului National de Statistica INS).

Ucraina inchide scolile romanesti, desi tara noastra a ajutat de multe ori statul vecin: Bucurestiul a spijinit Kievul in razboiul informatic pe care il poarta cu Rusia

Rada Suprema de la Kiev a modificat legea invatamantului, desfiintand astfel, practic, predarea in limbile minoritatilor. Astfel, sute de mii de romani din tara vecina vor fi.

Mihai Gotiu povesteste ca medicul care l-a tratat dupa ce a fost lovit de Mirel Palada vrea sa plece din tara: Cu buza sparta de un fost purtator de cuvant al Guvernului, nu aveam argumente pentru a-l face sa se razgandeasca

Senatorul USR Mihai Gotiu a povestit, pe pagina sa de Facebook, ca medicul de la Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Ioan, care l-a consultat si l-a tratat miercuri seara, dupa ce a fost lovit de Mirel Palada in pauza publicitara a unei emisiuni la B1 Tv, i-a marturisit ca vrea sa plece din tara. Cu buza sparta de un fost purtator de cuvant al Guvernului nu aveam argumente pentru a-l face sa se razgandeasca. Si nici nu cred ca as fi fost credibil in acel moment, a scris Mihai Gotiu.

VIDEO Bani negri dusi cu sacii la banca. Cum a fost scos ilegal din tara 1 milion de euro in 3 zile

Un milion de euro in trei zile. Atat estimeaza anchetatorii ca au reusit sa scoata ilegal din tara mai multi iranieni, chinezi si romani care fac parte dintr-o banda.

Cele mai frumoase tari din lume: de ce trebuie sa le descoperi si tu

Cele mai frumoase tari din lume au fost dezvaluite de publicatia de travel Rough Guides , in urma voturilor turistilor internationali. Iata de ce merita sa le descoperi si tu, mai ales ca cea mai apreciata destinatie se afla in Europa.

Una dintre cele mai bogate femei din lume: Oamenii saraci sunt saraci pentru ca ...

Gina Rinehart, una dintre cele mai bogate femei din lume, este de parere ca oamenii ajung saraci pentru ca sunt lenesi si betivi. Daca esti gelos pe cei care au mai multi bani, nu trebuie sa stai.

Cu ce tip de fake news mai sunt pacaliti romanii: Uraganul Irma se indreapta spre tara noastra (FOTO)

Conceptul de fake news a dominat in ultima perioada fluxurile de stiri, fenomenul luand amploare mai ales in contextul alegerilor prezidentiale din SUA, din 2016. De atunci,.

12 migranti, blocati de sapte saptamani pe un feribot Istanbul-Odesa pentru ca cele doua tari nu le permit debarcarea. Nord-africanii voiau sa ajunga in Romania, dar au gresit nava

Doisprezece migranti, presupusi a fi venit din Africa de Nord, calatoresc de sapte saptamani intre Istanbul si Odesa pe un feribot danez, incuiati in patru cabine, pentru ca nicio tara nu vrea sa ii preia, scrie Guardian.

Tara noastra, aliata cu Ungaria, Grecia si Bulgaria intr-un protest oficial fata de interzicerea invatamantului in limba minoritatilor

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a trimis o scrisoare impreuna cu omologii sai din Ungaria, Bulgaria si Grecia catre ministrul ucrainean de Externe prin care isi exprima ingrijorarea si profundul regret fata de adoptarea in Parlamentul de la Kiev a unei legi care ar impedica, de facto, invatamantul in limbile minoritatilor, potrivit unui comunicat al MAE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )