Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cele mai importante detalii la cumpararea unei masini second-hand: Unii fabricanti nu vopsesc ceea ce se numeste fusta fata a masinii

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante detalii la cumpararea unei masini second-hand: Unii fabricanti nu vopsesc ceea ce se numeste fusta fata a masinii

Multi aleg sa-si cumpere o masina second-hand, in special din motive financiare, dar putini sunt cei care stiu la ce sa se uite ca sa nu se pacaleasca. Sunt multe detalii care nu trebuie sa scape cumparatorului, iar printre ele se numara verificarea caroseriei si a motorului, a actelor masinii, dar si efectuarea unui test-drive. continuă pe Adevărul

Nordul Italiei in flacari: Una dintre cele mai mari rafinarii a sarit in aer (FOTO)

Una dintre cele mai mari rafinariidin nordul Italiei a sarit in aer in urma unei explozii puternice. Explozia a izbucnit joi, in jurul orei 16, intr-o rafinarie a companiei ENI din.

Dinamo-Steaua, Eternul Derby al cvasidebutantilor. Dorin Rotariu si Adi Popa au bifat cele mai multe dueluri, dintre componentii loturilor actuale

Confruntarea dintre Dinamo si Steaua, cel mai des intalnit duel din fotbalul romanesc, a ajuns in fata celui de-al 166-lea episod oficial si al 138-lea in Liga I. Dintre actualii jucatori ai celor doua rivale, cele mai multe derby-uri au bifat Adi Popa 11) si Dorin Rotariu 10), majoritatea putand numara pe degetele unei singure maini duelurile la care au luat parte.

Beoplay H9 sunt cele mai bune casti Bang Olufsen

Produsele Bang Olufen au fost frumoase din totdeauna, dar noile casti Beoplay H9 sunt si unele dintre cele mai destepte disponibile pe piata. De la momentul lansarii liniei de produse Beoplay, Bang Olufsen a incercat sa aduca in mainile utilizatorilor obisnuiti produse un pic mai accesibile ale companiei daneze. Rezultatele s-au reflectat in [].

Titlurile Banca Transilvania, Fondul Proprietatea si Romgaz au fost cele mai tranzactionate

Actiunile Banca Transilvania TLV), Fondul Proprietatea FP) si Romgaz SNG) au fost cele mai tranzactionate de pe segmentul principal al Bursei de Valori Bucuresti BVB), in ultima luna, arata datele operatorului pietei de capital.

Cele mai ciudate mituri despre familie din istorie: in ce conditii se transformau mortii in strigoi si cum puteau transmite acestia mesaje rudelor

Legendele ocupa un loc important in cultura populara. Fie ca se refera la existenta strigoilor, obligatia casatoriei cu vaduva fratelui sau existenta copiilor adusi de demoni, superstitiile si miturile au ingrozit oamenii din cele mai vechi timpuri.

Calendarul Pirelli 2017 sfideaza falsele idei despre frumusete: imagini neretusate cu 14 dintre cele mai apreciate actrite din lume FOTO VIDEO

Calendarul Pirelli 2017 a fost dezvaluit in premiera publicului, imaginile cu 14 dintre cele mai apreciate actrite din lume nefiind deloc retusate, iar la sedintele foto artistele au purtat un machiaj minimal, ideea editiei de anul viitor fiind de a promova frumusetea naturala si de a elimina asteptarile nedrepte si nerealiste pe care societatea le are de la vedetele hollywoodiene.

Cele mai vechi texte despre Apostolul Andrei ajung acum in mana romanilor

In aceste zile de sarbatoare, a aparut la Editura Vremea cartea Cele mai vechi texte despre Apostolul Andrei, traduse si prezentate de Cristian Badilita si cu ilustratii de Marian Zidaru.

Cele mai bune jocuri din 2016, prezentate in cadrul Youtube Video Game Awards

Premiile din industria jocurilor video au o lunga istorie, iar cea mai noua editie Video Game Awards tocmai a fost postata pe YouTube, dupa ce a fost transmisa live. Fanii jocurilor video, indiferent daca prefera PC-uri sau console, precum Xbox sau PlayStation, nu trebuie sa rateze Video Game Awards. Pe langa o ocazie unica de [].

Cum reducem consumul de carburanti pe timpul iernii. Cele mai bune 5 ponturi

Cum sa reduci consumul de combustibil in timpul iernii, este o intrebare care framanta majoritatea soferilor preocupati de costurile, in general mai ridicate, pentru o masina in anotimpul rece. Va prezentam cateva sfaturi oferite de specialisti, care va vor ajuta sa reduceti consumul.

Ce s-a intamplat cu aurul tarilor Europei. Germania si Rusia, cele mai mari periculoase acaparatoare de tezaure

Si alte tari din Europa au trecut prin probleme asemanatoare cu cele ale Romaniei in privinta pastrarii rezervelor de aur.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )