Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai probabile specificatii pentru Samsung Galaxy S5

Antena3 Antena3,
Cele mai probabile specificatii pentru Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 va fi dezvaluit oficial saptamana viitoare, insa deja s-a format o imagine destul de clara despre cum va arata urmatorul smartphone de top al producatorului coreean, scrie CNET. in. continuă pe Antena3

Samsung Galaxy S5 cu senzor de amprenta: sistemul e diferit de cel de la iPhone 5s

Samsung Galaxy S5 se va lansa pe 24 februarie in cadrul unui eveniment la MWC 2014 de la Barcelona si va avea un senzor de amprenta, confirmat acum de mai multe surse internationale.

Cand ajunge Samsung Galaxy S5 in magazine?

Samsung Galaxy S5 se lanseaza pe 24 februarie la MWC 2014 de la Barcelona, iar un reprezentant al companiei a confirmat data la care telefonul va fi in magazine.

Peste 10.800 de locuri de munca vacante prin ANOFM. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 10. 800 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad, Timis si Sibiu, informeaza vineri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste 10.800 de locuri de munca vacante prin ANOFM. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 10. 800 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad, Timis si Sibiu, informeaza vineri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai socante scandaluri din lumea celebritatilor

Nici persoanele din lumea mondena nu au avut o viata usoara. Multe dintre ele au suferit traume si au trecut prin greutati devastatoare care le-au marcat trecutul si prezentul. Iata o parte dintre starurile de-altadata, dar si ale vremii, care au fost titluri de ziar pentru cele mai urate motive posibile.

Britanicii se tem de invazie, dar cauta mii de angajati romani: in ce domenii sunt cele mai multe joburi

Cele mai multe oferte de munca in strainatate pentru romani vin din Marea Britanie. Astfel, potrivit informatiile de pe Tjobs. ro, portal de recrutare specializat pe oferte din strainatate, sunt peste 6. 000 de oferte de job-uri in Marea Britanie postate pe site.

Cele mai bune 18 de sfaturi de slabit.

Cure de slabire sunt o mie si una, insa pentru a obtine silueta mult ravnite si pentru a te mentine conteaza mai mult obiceiurile de zi cu zi decat orice dieta predefinita. Iata cele mai bune 18 de reguli pe care ar trebui sa le respectam zilnic, daca tanjim dupa o silueta trasa prin inel, dar si dupa o sanatate de fier! Citeste continuarea textului pe Lyla. ro.

TOP: cele mai frumoase insule din lume

Cultura, istorie, plaje intinse cu nisip alb, ape turcoaz si privelisti incantatoare. Asa arata pentru multi sejurul ideal. RO iti prezinta cele mai frumoase insule din 2014, in care poti imbina toate aceste elemente si te poti bucura de.

Cele mai mari patru banci din Grecia mai au nevoie de capital suplimentar de 5 miliarde de euro

Cele mai mari patru banci din Grecia - National Bank, Alpha Bank, Piraeus Bank si Eurobank - mai au nevoie de capital suplimentar de circa 5 miliarde de euro, reiese din al doilea test de stres efectuat de banca.

Unul dintre cele mai mari MISTERE ale CRESTINISMULUI, elucidat. Biserica Ortodoxa are dovada

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii crestine ar putea fi elucidat. Chivotul Legii, care adaposteste tablitele de lut cu Cele Zece Porunci, scrise chiar de mana lui Dumnezeu si primite de Moise pe muntele.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )