Libnet.ro
UNICEF

15:46

Cele mai sanatoase 10 fructe

Antena3 Antena3,
Cele mai sanatoase 10 fructe

Va prezentam cele mai sanatoase 10 fructe, adevarate bombe cu vitamine si nutrienti benefice organismului. Piersici si nectarine: potasiu Se spune despre banane ca sunt bogate in potasiu, insa doua. continuă pe Antena3

Topul celor mai sanatoase alimente din lume

Nu toate alimentele care sunt expuse pe rafturi sunt sanatoase. Iata care este topul celor mai sanatoase alimente din lume: Fructe Legume Cascavalul Laptele Iaurtul grecesc Paine din.

Cele mai luxoase apartamente din Arad din urma cu un secol

Acum mai bine de 130 de ani pe principalul bulevard din Arad avea sa fie ridicat un palat care adapostea printre cele mai luxoase apartamente din oras. De asemenea, in spatele palatului se intindeau curtea si gradina, proiectate intr-un mod complex pentru acea vreme.

Cele mai bune pozitii de somn pentru diferite boli

Dureri de spate, arsuri stomacale sunt doar cateva dintre afectiunile care pot fi ameliorate prin adoptarea unei pozitii de dormit corecte. Afla care sunt cele mai bune pozitii de somn pentru diferite boli!.

Top 5 cele mai sangeroase batalii din istorie. Istoria luptei de la Stalingrad in care au murit 2 milioane de soldati

In cele ce urmeaza va vom prezenta cinci dintre cele mai violente confruntari armate din istoria omenirii, in care numarul vietilor omenesti pierdute pare ireal.

Oscarul in turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din Europa

Cele mai bune destinatii din Europa au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt acestea si cat te costa sa ajungi in vacanta aici.

Cele mai gustoase vinete pane

Preparatele de sezon sunt binevenite. Cele mai gustoase vinete pane le poti prepara in maximum o ora. Ai grija insa sa sarezi feliile de vinete pentru a le elimina amareala. Vor fi mult mai bune.

VIDEO Parcul Europa din Rust / Freiburg, cotat din nou printre cele mai bune parcuri de distractii din lume

Cel mai mare parc de distractii din Germania, Parcul Europa din Rust langa Freiburg), a fost din nou desemnat de un juriu international de experti drept unul dintre cele mai bune parcuri de distractii din lume, scrie Der Standard.

Cum sa faci cele mai bune clatite de dovlecei

Nu sunt chiar un fun al dovleceilor, dar sunt unele preparate pe care le pregatesc cu drag de fiecare data. Reteta pentru cele mai bune clatite de dovlecei am descoperit-o nu cu mult timp in urma si de atunci o pregatesc ori de cate ori mi se face pofta.

(P) Profita de cele mai bune oferte la inceput de scoala

Profita de cele mai bune oferte la inceput de scoala .

4 momente critice in care infidelitatea poate distruge si cele mai sudate cupluri: de ce dragostea poate fi invinsa de atractia pentru o alta persoana

Un psihoterapeut cu o vasta experienta in consilierea cuplurilor a explicat care sunt cele mai frecvente motive care imping oamenii la infidelitate, oferind solutii care sa impiedice aparitia unor astfel de experiente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2887 seconds )