Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cele mai cool tatuaje ale vedetelor in 2013

ADPM ADPM,
Cele mai cool tatuaje ale vedetelor in 2013

Pentru unele dintre celebritati, anul 2013 a adus dupa sine noi tatuaje. Lil Wayne a ales sa-si impodobeasca fata, Sinead OCoonor si-a scris initialele B si Q pe obraji, Diddy si-a tatuat New York pe brat, iar Cheryl Cole si-a desenat o intreaga gradina de trandafiri pe posterior. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase fotografii ale anului 2013. National Geographic a anuntat CASTIGATORII

Peste 7000 de fotografi din 150 de tari au participat la concursul anual de fotografie organizat de National Geographic. Concursul a fost impartit in trei categorii: oameni, natura si locuri, iar castigatorul.

Imaginile de care s-au indragostit mii de oameni. Cele mai dragalase animale, fotografiate in anul 2013

Retelele de socializare si site-urile din strainatate fac bilantul. Topuri cu cele mai impresionante fotografii ale anului, cele mai amuzante imagini ale lui 2013 au umplut internetul. Printre acestea si-a facut.

Top 9 cele mai chic cupluri ale tuturor timpurilor

Brigitte Bardot si Gunter Sachs, Grace Kelly si Printul Reiner de Monaco sau Marlene Dietrich si Jean Gabin sunt doar cateva dintre cele mai chic cupluri din istorie, conform harpersbazaar. com.

Cele mai amuzante GIF-uri ale anului

Farsele, accidentele amuzante, momentele penibile sau hazlii au facut deliciul internautilor si in acest an. BuzzFeed a strans laolalta cateva dintre cele mai comice filmulete ale anului, intr-o serie de GIF-uri care te vor face sa zambesti.

Romania instruita prin furt: acestea sunt cele mai furate carti din librarii in 2013

039;De ce este Romania altfel, de Lucian Boia, Dragul meu turnator, de Gabriel Liiceanu, Parabolele lui Iisus, de Andrei Plesu, si Fii demn, de Dan Puric, se numara printre cele mai furate carti din.

Cele mai frumoase rochii purtate de vedete in 2013

Se apropie de final un an plin de evenimente cu staif desfasurate la Hollywood, iar celebritatile s-au intrecut in aparitii spectaculoase si rochii care de care mai elegante afisate pe red carpet, Iata care sunt cele mai frumoase rochii purtate de staruri in 2013!.

Noua lista de compensate: cele mai multe medicamente la pret redus - pentru cancer, diabet si boli reumatice

Cele mai multe medicamente ce vor fi incluse pe noua lista de compensate, care ar putea intra in vigoare odata cu pachetul serviciilor de baza, cel mai probabil de la 1 martie 2014, sunt pentru cancer, diabet, boli reumatice, dar si pentru prevenirea accidentelor vasculare si hepatitele virale, potrivit ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Exclusiv! Sarbatorile copilariei Cele mai frumoase amintiri ale vedetelor

De la Tania Budi si pana la Catalin Botezatu sau Carmen Negoita, cateva dintre vedetele autohtone au rememorat, in exclusivitate pentru ADPM, cateva dintre cele mai frumoase sarbatori de iarna petrecute in sanul familiei, pe vremea cand erau doar niste copii.

FOTO Imaginea cu un urs polar sub apa, desemnata fotografia anului 2013 de revista National Geographic

Revista National Geographic a ales cele mai bune fotografii ale anului 2013, marea castigatoare fiind imaginea cu un urs polar complet scufundat in apa, fotografiat printr-un strat subtire de gheata.

Cele mai tari gafe din TV, in 2013

Cele mai tari gafe din televiziune facute in 2013, in Romania si in strainatate, au fost prezentate marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Gafe din acest an, facute de presa din Romania.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )