Libnet.ro
UNICEF

21:45

Champions League: Ajax, pas important spre calificare (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Ajax, pas important spre calificare (Rezultatele zilei)

Miercuri au avut loc ultimele partide din turul doi preliminar al Champions League la fotbal. Ajax a facut un pas important spre calificare, dupa ce a castigat cu 2-0 meciul disputat la Amsterdam cu Sturm Graz. Celtic a trecut de Rosenborg cu 3-1, in timp ce Ludogorets si FC Vidi au remizat, 0-0. continuă pe Hotnews

Champions League: nfrngeri pentru CFR Cluj, FC Basel si Legia Varsovia (Rezultatele zilei)

CFR Cluj a avut o prestatie palida la debutul in tururile preliminare din Champions League, campioana Romaniei fiind invinsa cu 1-0 in Gruia de Malmo. Lucrurile nu au stat mai bine nici pentru formatii precum FC Basel depasita de PAOK-ul lui Razvan Lucescu) si Legia Varsovia 0-2 pe propriul teren cu Spartak Trnava). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turul doi preliminar al competitiei.

Telekom Sport transmite toate meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League si in urmatoarele 3 sezoane

Telekom Romania Communications a castigat drepturile pentru TV, online si aplicatii mobile ale meciurilor din UEFA Champions League si ale UEFA Europa League, pentru perioada 2018 - 2021.

Champions League, preliminarii: CFR Cluj - Malmo 0-1 / Gafa lui Arlauskis a decis nvingatoarea

CFR Cluj a fost invinsa de echipa suedeza Malmo, scor 0-1, in prima mansa a turului doi preliminar din Champions League. Campioana Romaniei a avut o evolutie dezamagitoare, nereusind sa trimita niciun sut pe spatiul portii adverse. Golul suedezilor a venit in minutul 45, dupa o gafa comisa de portarul Arlauskis. Se actualizeaza.

Champions League: Daca va trece de Malmo, CFR Cluj va evolua cu nvingatoarea partidei Ludogorets vs Vidi FC

CFR Cluj si-a aflat, luni, posibila adversara din turul III preliminar al Champions League. Daca va trece de suedezii de la Malmo, campioana Romaniei va evolua in runda urmatoare cu invingatoarea duelului dintre Ludogorets si Vidi FC.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )