Libnet.ro
UNICEF

10:45

Chevrolt Trax, cel mai asteptat model al americanilor la Paris

Auto Ro Auto Ro,
Chevrolt Trax, cel mai asteptat model al americanilor la Paris

Chevrolet a pregatit pentru Salonul Auto de la Paris o sumedenie de noutati, printre care noul Trax, frate de platforma cu Opel Mokka. In capitala europeana isi vor mai face debutul noul Spark facelift si conceptele Code 130R si Tru 140S. continuă pe Auto Ro

Cine este CEL MAI BOGAT american si ce miliardar A PIERDUT cel mai mult din avere, potrivit Top Forbes 400

Cofondatorul Microsoft Bill Gates ramane cel mai bogat american, cu o avere de 66 miliarde dolari, in urcare cu 7 miliarde dolari, in timp ce Mark Zuckerberg a inregistrat cea mai mare scadere, de 8 miliarde.

Forbes: Bill Gates ramane cel mai bogat american; Mark Zuckerberg inregistreaza cea mai ...

Cofondatorul Microsoft Bill Gates ramane cel mai bogat american, cu o avere de 66 miliarde dolari, in urcare cu 7 miliarde dolari, in timp ce Mark Zuckerberg a inregistrat cea mai mare scadere, de 8 miliarde dolari, aproape jumatate din avere, din topul Forbes 400 al celor mai bogati americani, potrivit Mediafax. Gates este lider in SUA pentru al 19-lea an consecutiv, potrivit revistei americane Forbes, citata de Washington Post. Investitorul Warren Buffet s-a situat din nou pe pozitia a .

ingenuncheat de cuvintele pe care le-a rostit. inregistrarea SECRETA care a dat de pamant cu cel mai puternic om

Avea mari sanse sa devina cel mai puternic si respectat om al lumii, dar gura l-a doborat. Nu stia ca cineva il filmeaza si inregistreaza intr-un moment pe care il va regreta toata viata. Candidatul.

Romania va avea cel mai puternic laser din lume: Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI

Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI din Romania, urmand ca cel mai mare laser din lume sa fie construit la Magurele, informeaza Hotnews. Proiectul urmareste sa promoveze cercetarea.

Cel mai puternic laser din lume va fi instalat la Magurele. Ce efecte va avea asupra cercetarii si economiei romanesti? Nicolae Zamfir, managerul proiectului ELI Romania, discuta online cu cititorii miercuri de la 14.00

Laserul de la Magurele - Extreme Light Infrastructure Nuclear Physics ELI-NP) - a primit astazi aprobarea finala de finantare de la Comisia Europeana. Profesorul Nicolae Zamfir, directorul general al Institutului National de Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei si managerul proiectului ELI in Romania, va discuta online miercuri, de la ora 14. 00, cu cititorii HotNews. ro despre impactul proiectului asupra comunitatii stiintifice romanesti, aplicabilitatea experimentelor, posibile contracte cu firme IT sau universitati din intreaga lume, dar si despre ce inseamna cel mai puternic laser din lume. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului.

Studiu: Oslo este cel mai scump oras din lume

Oslo este cel mai scump oras din lume, depasind Zurich si Tokyo, dar cetatenii centrului financiar elvetian beneficiaza de cea mai mare putere de cumparare, se arata intr-un studiu citat de Reuters. Studiul a.

ULTIMA ORA Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI de la Magurele, cel mai mare laser din lume

Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat finantarea proiectului ELI din Romania - cel mai mare laser din lume care va fi construit la Magurele. Astazi, Comisia Europeana a aprobat sprijinul pentru o infrastructura de cercetare de varf care va implica 40 de institutii academice si de cercetare din 13 state membre. Contributia financiara din partea UE ar urma sa provina din fondurile structurale, investitia ajungand la aproximativ 180 de milioane euro, anunta Comisia Europeana printr-un comunicat de presa. Aceasta este ultima aprobare de care Romania avea nevoie pentru acest proiect. Contactat de HotNews. ro, fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu a declarat ca este fara indoiala cea mai mare realizare a mandatului meu in domeniul cercetarii.

Comisia Europeana a APROBAT FINANTAREA laserului de la Magurele, CEL MAI MARE din LUME. ...

Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectuluiELI, de la Magurele, cel mai mare laser din lume. Aceasta este ultima aprobare de care Romania avea nevoie pentru proiectul de la Magurele, investitie care se ridica la 180 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa al CE. Astazi marti - n. red. ) Comisia Europeana a aprobat sprijinul pentru o infrastructura de cercetare de varf care va implica 40 de institutii academice si de cercetare din 13 state membre. Contributia financiara .

Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ...

Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor europene a fost produs in perioada 2009-2011 de catre Autoritatea pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP), care devenise un un cabinet de avocatura pentru cine vroia sa ia fonduri, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. Citeste si: Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea miciVictor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbataLIVE TEXT. Ponta: Romania este o .

VIDEO Bogdan Stancu a marcat cel mai usor gol din cariera

Fostul atacant al Stelei a marcat cel mai usor gol vazut vreodata in victoria pe care Orduspor a reusit-o in fata lui Kayserispor, scor 3-2. Pentru Stancu este prima reusita din acest sezon.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )