Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cimpeanu: Vor fi organizate simulari pentru examenele nationale Din 22 februarie vor fi publicate teste de antrenament

Hotnews Hotnews,
 Cimpeanu: Vor fi organizate simulari pentru examenele nationale Din 22 februarie vor fi publicate teste de antrenament

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca in acest an vor fi organizate cat mai multe simulari pentru a avea o imagine reala asupra a ceea ce au reusit sa asimileze elevii in perioada de invatamant online, iar din 22 februarie vor fi publicate teste de antrenament pentru examenele nationale. El a anuntat ca programa pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat va fi adaptata, urmand sa fie restructurata materia din perioada scolii online. continuă pe Hotnews

Programa pentru examenenele nationale, modificata. Ministrul Educatiei: Toti elevii care vor sustine Evaluarea Nationala si Bacalaureatul vor sti exact care este tematica de examen (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca materia pentru examenele nationale din acest an va fi adaptata, urmand a se tine cont de perioada in care elevii au invatat in sistem online. in acest sens.

Anuntul facut de ministrul Educatiei in ceea ce priveste vaccinarea profesorilor si programa pentru examenele nationale

Mninistrul Educatiei a declarat ca intentioneaza sa inceapa procedurile de vaccinare a cadrelor didactice cu cel mai nou vaccin anti COVID-19, adica vaccinul produs de AstraZeneca, care a fost aprobat de Agentia Europeana a Medicamentelor. De asemenea a anuntat ca programele pentru Bacalaureat si pentru Evaluarea Nationala vor fi puternic adaptate la realitatile anului in curs.

Monica Pop, reactie furibunda dupa ce Clotilde Armand a taiat finantarea pentru patru spitale din Bucuresti: Este o gafa extraordinara care urateste un primar

Vestea ca primarul sectorului 1 va taia finantarile a patru spitale extrem de importante din Bucuresti a socat o tara intreaga. Medicii sunt, de asemenea, revoltati si ii declara razboi tacit. Prin decizia sa, Clotilde Armand priveaza pacientii romanii de la Sanatate, in plina pandemie de Covid-19. Medicul oftalmolog, Monica Pop, direct afectata, i-a transmis .

VIDEO Capitanul Tom, veteranul de razboi in varsta de 100 de ani care a strans zeci de milioane de lire sterline pentru medicii britanici din prima linie, a murit de COVID

Devenit erou pentru britanici dupa ce a reusit sa stranga o suma record pentru cadrele medicale din prima linie a luptei cu coronavirusul in timpul primului lockdown national, veteranul de razboi Tom Moore a murit marti, la varsta de 100 de ani, dupa ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, a anuntat familia sa, potrivit AFP.

Decizie de ultima ora in cazul preotului anchetat pentru moartea bebelusului din Suceava: Va suporta consecintele

Au aparut informatii de ultima ora cu privire la statutul pe care il are in prezent preotul care a oficializat botezul din Suceava, in urma caruia, un bebelus de doar sase saptamani a murit dupa ce a inghitit o cantitate mare de apa. Potrivit purtatorului de cuvant al Patriarhiei Romane, preotul a fost suspendat din .

Participantii la JO de la Tokyo vor fi testati pentru coronavirus cel putin din patru in patru zile

Sportivii participanti la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi testati pentru coronavirus cel putin din patru in patru zile, conform unui prim ghid dat publicitatii de Comitetul International Olimpic CIO).

Se dau bani pentru romani si din februarie. Ce veste a dat Ministerul Muncii

Unii dintre romani se vor mai bucura de ajutorul primit de la stat in contextul actual si pentru luna februarie. Care este vestea oferita recent de catre ministrul Muncii? Detalii oficiale. Anunt din partea Ministerului Muncii. Romanii continua sa primeasca ajutor de la stat si in februarie Raluca Turcan a anuntat oficial ca parintii care .

INCEPAND CU 15 FEBRUARIE Regatul Unit introduce carantina la hotel pentru calatorii sositi din 33 de tari

Regatul Unit a decis plasarea in carantina in hoteluri, pentru 10 zile, a persoanelor care sosesc din 33 de tari de risc incepand cu data de 15 februarie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )