Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci jucatoare importante si-au prelungit contractul cu CSM Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cinci jucatoare importante si-au prelungit contractul cu CSM Bucuresti

CSM Bucuresti mizeaza si pe continuitate in noul sezon. Cinci dintre handbaliste au decis sa prelungeasca intelegerea cu echipa campioana a Romaniei. continuă pe Adevărul

Cinci jucatoare si-au prelungit contractele cu CSM Bucuresti

Campioana Romaniei anunta pe canalele oficiale prelungirea contractelor a cinci dintre jucatoarele aflate in lotul actual. Isabelle Gullden nu se afla printre acestea.

Surpriza de proportii la CSM Bucuresti. Echipa de handbal a realizat trei transferuri de senzatie

Echipa de handbal feminin a CSM Bucuresti se intareste pentru noul sezon cu trei jucatoare de clasa mondiala, Andrea Lekic, Dragana Cvijic si Jovanka Radicevic, componentele formatiei Vardar Skopje, ajungand la.

CSM Bucuresti anunta trei lovituri pe piata transferurilor: Le va aduce pe Andrea Lekic, Dragana Cvijic si Jovanka Radicevic

CSM Bucuresti se intareste in perspectiva viitorul sezon competitional, campioana Romaniei anuntand pe contul personal de Facebook transferul a trei jucatoare: Andrea Lekic, Dragana Cvijic si Jovanka Radicevic. Se actualizeaza.

Trei transferuri de marca la CSM Bucuresti

Campioana CSM Bucuresti a anuntat, sambata, trei transferuri importante pentru sezonul urmator.

CSM Bucuresti s-a chinuit cu Rapid in Liga Florilor

Fara Cristina Neagu si Isabelle Gullden pe teren, campioana CSM Bucuresti a avut emotii in a castiga meciul disputat duminica impotriva Rapidului, una dintre echipele aflate in subsolul clasamentului campionatului intern.

CSM Bucuresti a transferat trei handbaliste de top

Handbalistele Dragana Cvijici, Jovanka Radicevici si Andrea Lekici, toate de la Vardar Skopje, vor evolua din sezonul viitorul la campioana Romaniei, CSM Bucuresti.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )