Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este ucigasul jurnalistei bulgare Viktoria Marinova

Adevărul Adevărul,
Cine este ucigasul jurnalistei bulgare Viktoria Marinova

Suspectul principal in cazul uciderii jurnalistei Viktoria Marinova este Severin Krasimirov,un tanar dintr-un cartier de romi orasul Ruse. Dupa asasinat a fugit in Germania, unde a fost si arestat si urmeaza sa fie extradat in Bulgaria pentru a fi anchetat si judecat. continuă pe Adevărul

Cine este ucigasul jurnalistei bulgare Viktoria Marinova. Loviturile indica devieri comportamentale grave

Suspectul principal in cazul uciderii jurnalistei Viktoria Marinova este Severin Krasimirov, un tanar dintr-un cartier de romi al orasului Ruse. Dupa asasinat a fugit in Germania, unde a fost si arestat si urmeaza sa fie extradat in Bulgaria pentru a fi anchetat si judecat.

Presupusul ucigas al jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost prins si retinut in Germania: Romanul, suspectat initial a fost eliberat

Apar date noi in cazul crimei oribile comisa in Ruse! Presupusul ucigas al jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost retinut, informeaza presa bulgara. Este vorba despre un barbat de 21 de ani, identificat.

Presupusul ucigas al jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost prins si retinut in Germania: Ucrainianul cu pasaport romanesc, suspectat initial, a fost eliberat

Apar date noi in cazul crimei oribile comisa in Ruse! Presupusul ucigas al jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost retinut, informeaza presa bulgara. Este vorba despre un barbat de 21 de ani, identificat.

Asasinarea ziaristei bulgare Viktoria Marinova: Suspectul retinut ar fi un cetatean romn cu pasaport din Moldova

Suspectul retinut de autoritatile bulgare in cazul uciderii ziaristei bulgare Viktoria Marinova ar fi un cetatean roman cu pasaport din Moldova, anunta agentia de stiri AP, care precizeaza ca nu este vorba de o informatie confirmata oficial.

UPDATE Asasinarea ziaristei bulgare Viktoria Marinova: Cetateanul romn de origine ucraineana care a fost retinut nu este deocamdata suspect / Politia: i verificam alibiul

Cetateanul roman de orgine ucraineana retinut in cazul uciderii ziaristei bulgare Viktoria Marinova nu are deocamdata calitatea de suspect si i se verifica alibiul, relateaza Reuters. Asta, dupa ce initial agentia de stiri AP a spus ca suspectul retinut este cetatean roman cu pasaport din Moldova, dar informatia nu fusese confirmata oficial.

UPDATE Asasinarea ziaristei bulgare Viktoria Marinova: Cetateanul romn de origine ucraineana care a fost retinut nu este suspect / Politia: Alibiul i se confirma

Cetateanul roman de origine ucraineana retinut in cazul uciderii ziaristei bulgare Viktoria Marinova nu are calitatea de suspect si i se verifica alibiul, relateaza Reuters. Asta, dupa ce initial agentia de stiri AP a spus ca suspectul retinut este cetatean roman cu pasaport din Moldova, dar informatia nu fusese confirmata oficial.

Asasinul jurnalistei bulgare Victoria Marinova ar fi un cetatean roman cu pasaport moldovenesc (VIDEO)

Asasinatul jurnalistei de investigatii bulgare Victoria Marinova ar fi cetatean roman cu pasaport moldovenesc, sustin publicatia locala dnevnik. bg. Acesta a fost deja retinut de catre autoritatile bulgare.

Ucigasul jurnalistei din Bulgaria a fost retinut

Un alt suspect in cazul uciderii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost arestat. Un tanar de 21 de ani, de origini kurde, care locuia in orasul Ruse a fost arestat in Germania, in baza probelor ADN gasite.

Cetateanul roman interogat in cazul asasinarii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova va fi eliberat

Un cetatean ucrainean cu pasaport romanesc a fost retinut si interogat in cazul uciderii ziaristei Victoria Marinova, care a fost gasita moarta sambata intr-un parc din orasul Ruse. Dupa verificarea alibiului, insa, el a fost eliberat.

UPDATE // Confuzie privind un cetatean roman cu pasaport moldovenesc, suspectat de asasinarea jurnalistei bulgare Victoria Marinova (VIDEO)

UPDATE:Cetateanul roman cu pasaport moldovenesc ar putea fi eliberat deoarece politia bulgara nu are probe certe privind implicarea in uciderea jurnalistei Victoria Marinova. Acesta a devenit suspect dupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )