Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cu cine s-au batut Politia, Parchetul si STS in cazul tragediei din Caracal

Antena3 Antena3,
Cu cine s-au batut Politia, Parchetul si STS in cazul tragediei din Caracal

Politia, Parchetul si STS-ul, cele trei institutii care trebuiau sa o salveze pe Alexandra, isi paseaza vina esecului una alteia. Cei care au alimentat scandalul, pentru a-si apara colegii sau interesele. continuă pe Antena3

Sedinta CSAT s-a incheiat. Rapoartele MAI si STS in cazul tragediei de la Caracal, pe agenda- UPDATE

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a reunit astazi, iar in sedinta, pe agenda figurand rapoartele Ministerului de Interne si STS in urma tragediei de la Caracal, unde au fost ucise doua fete de 15 si 18 ani. Tragedia a scos la iveala ineficienta autotritatilor, care au intrat in locuinta suspectului la 19 ore dupa ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 si a anuntat ca a fost rapita, violata si sechestrata. Cealalta fata, Luiza, era data disparuta din luna aprilie.

Florin Roman, PNL: Solicitam desecretizarea apelurilor prin 112 in cazul tragediei de la Caracal

PNL solicita desecretizarea apelurilor facute prin 112 in cazul tragediei de la Caracal. inregistrarile sunt considerate a fi secrete, pentru simplu motiv ca reflecta un adevar si o emotie, care cu siguranta vor bulversa opinia publica. Nimic nu este mai important decat aflarea adevarului si tragerea la raspundere a vinovatilor. Publicarea inregistrarilor nu are cum sa incurce ancheta penala, declara deputatul PNL Florin Roman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )