Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cine sunt refugiatii care ajung la Galati, in drumul lor spre Occident

România Liberă România Liberă,
Cine sunt refugiatii care ajung la Galati, in drumul lor spre Occident

Veniti din Orientul Mijlociu sau Africa, migrantii care ajung in Romania fac orice ca sa ajunga in tarile din vestul Europei, chiar daca au chiar si copii nascuti in centrele de primire din tara noastra. continuă pe România Liberă

Refugiatii care vin pe Marea Neagra baga spaima in turistii de pe navele de croaziera

Refugiatii care vin pe Marea Neagra baga spaima in turistii de pe navele de croaziera , in ultima luna in Romania au intra ilegal aproape 500 de migranti salvati de politistii de.

Cum sunt VOPSITE, in doar cateva ore, rosiile care ajung in supermarket: Asa ceva vedeam in filmele SF (VIDEO)

Din verzi se fac rosii peste noapte! Rosiile de import ajunse in rafturile supermarketurilor sunt uneori vopsite cu o super tehnologie, a explicat Cosmin Popescu, rectorul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Ve.

Subiectiv: Dezvaluiri incredibile despre cum functioneaza Sistemul. Cine sunt cei cinci care au semanat teroare in justitie

Razvan Dumitrescu a facut in emisunea Subiectiv dezvaluiri incredibile despre cum functioneaza sistemul. Totodata, au fost prezentati cei cinci care au semanat teroare in.

Cine sunt speakerii conferintei Femei de cariera din 21 septembrie 2017 (P)

Peste o saptamana ne vom intalni la a VII-a editie a conferintei Femei de cariera. Si de data aceasta, sunt invitati speakeri cu experienta relevanta in domenii diverse, invitati care vor veni cu informatii extrem de utile pentru tine. Asadar, daca esti in Bucuresti pe 21 septembrie si inca nu te-ai inscris la eveniment, te asteptam sa te inregistrezi in pagina conferintei. Participarea este gratuita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )