Libnet.ro
UNICEF

01:05

Citu: Scolile se vor redeschide din 8 februarie daca se mentine trendul descendent al cazurilor de COVID Patru scenarii luate in calcul Ce spune ministrul Educatiei

Hotnews Hotnews,
 Citu: Scolile se vor redeschide din 8 februarie daca se mentine trendul descendent al cazurilor de COVID Patru scenarii luate in calcul Ce spune ministrul Educatiei

Premierul Florin Citu spune ca a discutat cu vicepremierii Kelemen Hunor si Dan Barna, iar scolile ar putea fi redeschise in 8 februarie, daca se va mentine trendul descendent al cazurilor de COVID-19. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat ca nu este exclus nici scenariul ca unitatile de invatamant sa fie redeschise mai devreme de 8 februarie in zonele unde rata de infectare este mica. continuă pe Hotnews

Cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul chiar azi

Dupa luni intregi in care au invatat online, elevii din Romania se intreaba cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul mult asteptat de parinti chiar azi. Cand se redeschid scolile Daca initial se vorbea despre intoarcerea elevilor in salile de clasa pe 11 ianuarie, in urma unei analize epidemiologice, autoritatile .

Abonamentul Netflix se scumpeste. Cat va costa, de fapt, incepand din februarie 2021

Abonamentul Netflix se scumpeste din februarie 2021. Milioane de utilizatori din toata lumea vor plati cu aproape 26,5 euro mai mult pe un an. Facturi mai mari pentru utilizatorii Netflix. Serviciul de streaming isi va scumpi abonamentele din februarie 2021 Conform publicatiei The Sun, abonamentul standard va creste de la 9,95 de euro la 11,06 .

2021 debuteaza cu scumpiri la Netflix. Noile tarife intra in vigoare din februarie

Serviciul de streaming Netflix isi va scumpi abonamentele. incepand cu luna februarie, milioane de utilizatori din toata lumea vor plati cu aproximativ 26,5 euro mai mult pe un an. Abonamentele.

Netflix se scumpeste din februarie. Care sunt noile tarife la abonamente

Netflix, popularul serviciu de streaming, isi va scumpi abonamentele, astfel ca milioane de utilizatori din toata lumea vor plati cu aproximativ 26,5 euro mai mult pe un an.

Petrol: OPEC + amana decizia privind nivelul de productie din februarie pana marti

Membrii Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) si partenerii lor au decis luni sa amane decizia privind nivelul de productie pentru februarie pana marti, dupa trei ore de discutii prin videoconferinta.

Prefectul din Braila: Daca tulpina din Marea Britanie traieste cat Regina, am pus-o

Prefectul judetului Braila, Simona Draghincescu, a distribuit o postare pe Facebook cu un mesaj pe care il considera mobilizator si optimist. Daca tulpina din Marea Britanie traieste cat Regina, am pus-o, scrie in mesajul care a amuzat-o pe reprezentanta Guvernului in teritoriu, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )