Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clotilde Armand, atac la Gabriela Firea: Doamna primar vrea sa-i pedepseasca suplimentar pe bucuresteni

B1 B1,
Clotilde Armand, atac la Gabriela Firea: Doamna primar vrea sa-i pedepseasca suplimentar pe bucuresteni

Candidatul USB pentru primaria sectorului 1 de la alegerile locale din iunie, Clotilde Armand, lanseaza un atac acid pe pagina oficiala de Facebook la adresa primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. Atacul. continuă pe B1

Gabriela Firea nu mai vrea sport pe bulevardul Kiseleff: Daca am fi avut o centura a Capitalei, nu am fi strapuns Bucurestiul rutier dintr-o parte in alta

Gabriela Firea a declarat ca nu mai vrea ca strazile din centrul Bucurestiului sa fie blocate cu activitati de weekend. Primarul Capitalei a anuntat ca le va comunica oficial acest lucru directorilor din in.

Gabriela Firea nu mai vrea ca strazile din centrul Capitalei sa fie blocate cu activitati de weekend

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca nu mai vrea ca strazile din centrul Capitalei sa fie blocate cu activitati de weekend si a anuntat ca le va comunica oficial acest lucru directorilor din institutie care au dat aprobari pentru evenimente stradale, potrivit Agerpres.

Gabriela Firea nu mai vrea strazi din centrul Capitalei blocate cu activitati de weekend. Ce decizie a luat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica, la Antena 3, ca nu mai doreste strazi din centrul Capitalei blocate cu activitati de weekend. Chiar in acest weekend, circulatia.

Corina Suteu se va intalni fata in fata cu Gabriela Firea

Ministrul Culturii, Corina Suteu, vrea sa se intalneasca, saptamana aceasta, cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru a discuta pe marginea afirmatiilor facute de edilul Bucurestiului, duminica, privind faptul ca ar dori ca strazile orasului sa nu mai fie blocate cu activitati de weekend.

Clotilde Armand: Nu evenimentele culturale si sportive stranguleaza traficul in Bucuresti, ci lipsa parcarilor la intrarea in oras, lipsa unei sosele de centura, absenta unui sistem functional de management al traficului

Intentia primarului general Gabriela Firea de a interzice organizarea evenimentelor culturale si sportive care se desfasoara pe strazile din centrul Bucurestiului esteo lovitura data vietii culturale a orasului si pana la urma locuitorilor capitalei, este de parere Clotilde Armand, consilier local la sectorul 1. Clotilde Armand spune ca nu astfel de evenimente stranguleaza traficul in Bucuresti, ci lipsa parcarilor la intrarea in oras, lipsa unei sosele de centura la nivel de autostrada, absenta unui sistem functional de management al traficului.

Clotilde Armand ataca decizia primarului general al Capitalei de a nu mai organiza evenimente in centrul orasului

Intentia primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, de a nu mai permite organizarea de evenimente pe strazile din centrul Bucurestiului reprezinta o lovitura data vietii culturale, apreciaza Clotilde Armand, reprezentant USB in Consiliul Local al sectorului 1.

Liviu Dragnea, despre posibilitatea ca Gabriela Firea sa candideze la prezidentiale: Nu cred ca e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala

Gabriela Firea e prima femeie primar al Bucurestiului modern, insa ar putea ajunge prima femeie presedinte a Romaniei, conform planului PSD. Cu toate acestea, Liviu Dragnea refuza aceasta.

Gabriela Firea, despre candidatura la prezidentiale: Doar Dumnezeu stie ce se va intampla. Liviu Dragnea: Nu cred ca e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala

Gabriela Firea e prima femeie primar al Bucurestiului modern, insa ar putea ajunge prima femeie presedinte a Romaniei, conform planului PSD. Cu toate acestea, Liviu Dragnea refuza aceasta.

Gabriela Firea, prima femeie primar din istoria Capitalei. Ce planuri are

E nevoie de mai mult in Bucuresti, un nou suflu, o noua organizare si un nou mod de abordare, a opinat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. Bucurestiul e aglomerat, e haos, dezordine,.

Gabriela Firea: Evenimentele pot fi organizate in Capitala, dar nu in zona zero

Primarul general al Capitalei nu mai vrea strazi blocate in centrul Capitalei din cauza evenimentelor sau activitatilor de weekend. Gabriela Firea va comunica oficial acest lucru si directorilor din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )