Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Suteu se va intalni fata in fata cu Gabriela Firea

Adevărul Adevărul,
Corina Suteu se va intalni fata in fata cu Gabriela Firea

Ministrul Culturii, Corina Suteu, vrea sa se intalneasca, saptamana aceasta, cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru a discuta pe marginea afirmatiilor facute de edilul Bucurestiului, duminica, privind faptul ca ar dori ca strazile orasului sa nu mai fie blocate cu activitati de weekend. continuă pe Adevărul

Ministrul Culturii critica initiativa Gabrielei Firea privind interzicerea evenimentelor stradale in Bucuresti

Ministrul Culturii, Corina Suteu, considera ca evenimentele culturale stradale sunt esentiale pentru apropierea bucurestenilor de propriul oras. Totodata, ea a anuntat ca va lansa o invitatie primarului Capitalei, Gabriela Firea, pentru organizarea unei intalniri pe aceasta tema.

Ministrul Culturii vs primarul general al Capitalei: Evenimentele de strada sunt esentiale intr-un oras

Ministrul Culturii Corina Suteu a anuntat luni ca isi doreste sa se intalneasca in cursul acestei saptamani cu primarul general al Capitalei, pentru a discuta despre evenimentele stradale din Bucuresti, dupa ce Gabriela Firea a declarat ca vrea sa puna capat acestor activitati de weekend, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea vine cu o prima solutie pentru decongestionarea traficului: Evenimentele sa nu se mai organizeze doar in Piata Constitutiei, iar costul chiriei sa se imparta intre organizatori si Municipalitate (VIDEO)

Gabriela Firea a revenit cu precizari dupa ce a fost acuzata ca a propus anularea tuturor evenimentelor din Capitala drept solutie pentru rezolvarea problemelor cu traficul. Aceasta a declarat ca a primit mai.

Propunerile primarului Gabriela Firea pentru deblocarea Bucurestiului. Ce chirii platesc organizatorii marilor evenimente

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a facut o serie de precizari legate de modul in care intentioneaza sa deblocheze Bucurestiul in timpul unor evenimente de mare amploare.

Gabriela Firea: Evenimentele pot fi organizate in Capitala, dar nu in zona zero

Primarul general al Capitalei nu mai vrea strazi blocate in centrul Capitalei din cauza evenimentelor sau activitatilor de weekend. Gabriela Firea va comunica oficial acest lucru si directorilor din.

Clotilde Armand, atac la Gabriela Firea: Doamna primar vrea sa-i pedepseasca suplimentar pe bucuresteni

Candidatul USB pentru primaria sectorului 1 de la alegerile locale din iunie, Clotilde Armand, lanseaza un atac acid pe pagina oficiala de Facebook la adresa primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. Atacul.

Gabriela Firea: Zona Centrului Vechi trebuie eliberata, iar familiile sa primeasca o alternativa locativa

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca zona Centrului Vechi trebuie eliberata, iar familiile care locuiesc acolo sa primeasca o alternativa locativa. Declaratiile au fost facute in.

Gabriela Firea nu mai vrea sport pe bulevardul Kiseleff: Daca am fi avut o centura a Capitalei, nu am fi strapuns Bucurestiul rutier dintr-o parte in alta

Gabriela Firea a declarat ca nu mai vrea ca strazile din centrul Bucurestiului sa fie blocate cu activitati de weekend. Primarul Capitalei a anuntat ca le va comunica oficial acest lucru directorilor din in.

Liviu Dragnea, despre posibilitatea ca Gabriela Firea sa candideze la prezidentiale: Nu cred ca e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala

Gabriela Firea e prima femeie primar al Bucurestiului modern, insa ar putea ajunge prima femeie presedinte a Romaniei, conform planului PSD. Cu toate acestea, Liviu Dragnea refuza aceasta.

Gabriela Firea, despre candidatura la prezidentiale: Doar Dumnezeu stie ce se va intampla. Liviu Dragnea: Nu cred ca e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala

Gabriela Firea e prima femeie primar al Bucurestiului modern, insa ar putea ajunge prima femeie presedinte a Romaniei, conform planului PSD. Cu toate acestea, Liviu Dragnea refuza aceasta.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )